Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabelka www.com

TĘSKNOTA

Polecane posty

Kto tęskni za swoją połówką??mężem, żoną, narzeczoną, narzeczonym, chłopakiem, dziewczyną??Wpisujcie się kto tylko chce!!!JA TĘSKNIĘ ZA SWOIM MĘŻEM kilka dni temu miał 22urodziny

Gość maleństwo 666
mój facet pracuje daleko ode mnie widzimy się co 2 tyg na weekend.Na początku było ciężko teraz jest lepiej, tęsknota nie znika ale można się do niej przyzwyczaić.Mój facet kilka tyg temu miał 24 urodziny i też z nim wtedy nie byłam :(

Gość maleństwo 666
dobra rada a my się przypadkiem nie znamy? jak masz na imię?

maleństwo666---- mój mąż tez przyjeżdża co 2tyg ale nadal nie mogę się przyzwyczaić, córka pomaga mi o tym wszystkim nie myśleć, ma dopiero 8miesięcy.

Gość maleństwo 666
wolałabym na kafe nie pisać jak mam na imię :D Twoja córcia to Milenka?:D

Gość maleństwo 666
:D

Gość ........nnnnnnnnnnnnn
ja tęsknie bardzo za byłym facetem... juz 3 miechy.... straszna tesknota i jeszcze wiesz, że to juz nie wróci.... że juz Cię nie chce:(

ja tęsknie ale ten facet nigdy nie mógł być zemną, zakochałam sie w nim w wieku 16 lat już wtedy miał zon i dziecko więc nic z tego, teraz mam lat 23 i dalej tęsknię :(

ja tesknie za bylym... zdradzil mnie, nie potrafilam mu wybaczyc i odeszlam... nigdy do niego nie wroce mimo , ze tak bardzo kocham

ja tesknie za dwoma osobami a jestem teraz od nich tak daleko umre z tesknotyyyyy!!!!

kociako ( :D ) dobrze zrobiłaś, zdrady się nie wybacza, mam nadzieję,że Ty szybciej zapomnisz o swoim byłym.Ja tęsknię w sumie nie za facetem ale za tym nieśmiałym, niewinnym uczuciem które do niego zywiłam.Taka miłość jest najpiękniejsza, moje kolejne miłości w tym obecna już nie są tak magiczne

no ja już prawie 7 lat tęsknie i dalej zapomnieć nie mogę...chociaż mam chłopaka a i tak mam pojęcie, że to nie to samo :( czasami jestem smutna a nie mam z kim pogadać bo jak chłopakowi powiem, że za innym tęsknie? dobra rada.... ja mam gg ale teraz jestem u znajomych wrócę do odmu za kilka dni to mogę się odezwać do Ciebie