Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rthrh2

brak czucia na łaechtaczce - możliwe?

Polecane posty

Gość rthrh2

Moja kobieta (21lat) z ktora uprawiam seks od 1,5 roku a wczesniej nie miała zadnych przygod seksualnych ciagle mowi mi ze nie odczuwa zadnej przyjemnosci z pieszczot łechtaczki. Probowalismy juz wszystkiego i z kazda mozliwa czestotliwoscia, nawet ona sama zabierala sie do zabawy nad soba ale rezultat ten sam - nic nie czuje. Jedynie gdy lize ja jezykiem, wowczas troszke sie jej podoba. Ona nie robi z tego tragedii i mowi ze orgazm pochwowy jej wystarczy bo jest bardzo silny. Czy ta historia z łechtaczką moze byc prawdziwa?

Gość ja tez tak mam:)

Gość rthrh2
a moze cos wiecej?:)

Gość trerdf
przecietna łechtaczka ma od 6 tys do 8 tys zakonczen nerwowych penis ma około 4 tys zakonczen nerwowych .. Wiec brak czucia nie jest mozliwy chyba ze 1. Twoj mozg nieodpowiednio przetwarza bodzce czuciowe - brak odpowiedniego neurotransmitera . 2. Twoja łechtaczka ma nieprawidłową budowę . Pierwsze mozliweosc jest bardziej prawdopodobna .

Gość Marsjankaaa
Ja kiedyś przez długą masturbację straciłam czucie, ale to tylko na kilka dni.

Gość Znawca temate
A ja nie mam łechtaczki. Wiecie gdzie mógłbym ją kupić? Patrzyłem na Allegro i nic :(

Gość Marsjankaaa
izaczek_ona -> Chyba punkt G nie U, a jesli U to gdzie on jest :P?

izaczek_ona, jeśli twój mąż podczas minety skupia się na punkcie"U":) to ma zajebiście długi język...min 10-cio centymetrowy....zakładam też że ten punkt "U" to punkt G:) bo jeśli na łechtaczce jest jakiś punkt "U" to znaczy że albo ja jestem zacofana w informacjach albo ty jesteś aż tak do przodu:) :):):)...pralka pierze a ja czytam wasze dziwadła:P

Gość totalnyruchacz
Coz, powiem ci jedno : jesli ona naprawde nie odczuwa przyjemnosci przy niemal wszelkich zabawach z lechtaczka to ten orgazm ktory zekomo ma - wrecz na bank jest udawany chlopie. Bo to praktycznie jest BARDZO malo prawdopodobne zeby miala orgazm przy normalnym posuwaniu, gdy ma jakas ... powiedzmy : nieczula lechtaczke. Ale tak ogolnie to jest to DZIWNE, no bo lechtaczka to kurde LECHTACZKA i kobiet szaleja jak sie je tam mizia :) Moze problem siedzi w spychice ? Ona moze nie umie sie wyluzowac ? Moze dotykasz jej lechtaczki kiedy jest zbyt sucha ? Moze za silnie ? Moze za slabo :)

Gość geoini
no i co a jadra maja 100 tys zakonczen nerwowych

rthrh2, piszesz same sprzeczności....jeśli ona ma orgazm to jej łechtaczka także go przeżywa...bo...łechtaczka w gruncie rzeczy jest ogromna a ty masz możliwość oglądania tylko jej wierzchołek jak wierzchołek swej żołędzi...łechtaczka ma kształt litery A i wielkość 10-20 około cm w głębi ciała .....i druga rzecz....nie można przeżywać orgazmu nie mając łechtaczki...to ona jest źródłem przyjemności sexualnej

rthrh2 ona udaje orgazm......zapomniałam ci powiedzieć....

Gość easss
jadra maja tak duzo zakoczen nerwowych dlatego sa raczej przystosowane do odczuwania bodzcow bólowych, a nie czuciowych .Czucie jest tam za mocne

Gość mam to samo spostrzeżenia
orgazm to ona na pewno udaje :) nie umiesz jej doprowadzić poprzez pieszczenie łechtaczki, ale podczas stosunku ziemia się trzęsie? :D Zapomnij :P

Gość kasikk332
jajka to jajka , łatwo je rozbić

Gość kasikk332
z jajkami trzeba delikatnie .

Gość rthrh2
wiec skoro kobiety maja orgazm pochwowy to zawsze musza miec przyjemnosc z draznienia lechtaczki? Dlaczego ona niby miałaby udawać? przeciez nawet w tym temacie jakas kobieta pisala już ze nie odczuwa przyjemnosci z łęchtaczki a reka doprowadza sie palszukami

Gość rthrh2
izaczek_ona ja tez sobie mysle ze mam niewrazliwą łechtaczke, nawet przy masturbacji od zawsze robiłam sobie bardzo głebokie palcówki.. przy minetce on sie skupia bardziej na moim punkcie U niz na łechtaczce.. a orgazm podczas seksu mam jedynie pochwowy.. ale jest zajedwabisty.. po co mi jeszcze łechtaczkowy.. jesli jej to nie przeszkadza to czemu Tobie tak?

Fev, punkt U to ujście cewki moczowej, podobno pieszczoty tego miejsca są dla niektórych kobiet przyjemne. To co innego niż punkt G. Autorze, zgadzam się z poprzednikami-Twoja kobieta udaje orgazm.

Gość koania
na szczeście my kobiety nie mamy tak czułego miejsca . I kto tu jest płcią słabą ?

Gość rthrh2
no wiec wytlumaczcie mi dlaczego brak czucia na łechtaczce uniemozliwia niby opsiagniecie pochwowego?

Gość koania
bo pochwa ma mniejsze czucie niz łechtaczka .

Gość rthrh2
a dlaczego nie moze podczas seksu osiagac pochwowego? dlaczego jedno wyklucza drugie?

Cytuję: fev rthrh2, piszesz same sprzeczności....jeśli ona ma orgazm to jej łechtaczka także go przeżywa...bo...łechtaczka w gruncie rzeczy jest ogromna a ty masz możliwość oglądania tylko jej wierzchołek jak wierzchołek swej żołędzi...łechtaczka ma kształt litery A i wielkość 10-20 około cm w głębi ciała .....i druga rzecz....nie można przeżywać orgazmu nie mając łechtaczki...to ona jest źródłem przyjemności sexualnej

Gość rthrh2
dlaczego brak stymulacji łechtaczki wyklucza orgazm pochwowy dalej mi sie nie wysjaniło. W takim razie kobieta nie moze dojsc bez jakiejkolwiek pieszczoty łechtaczki podczas seksu z facetem? chyba przecież tak nie jest

Gość bleblebleble...ble
Czlowieku, orgazm pochwowy jest SCISLE powiazany z lechtaczka ! Bo penis w pochwie ociera ja od srodka. Jesli twoja dziewczyna nie reaguje na pieszczoty lechtaczki to orgazm niemal na 100% UDAJE !!!