Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mal3nstwo

zdrada - on ma dziewczyne ale kręci ze mną.

Polecane posty

W szkole jest pewien chłopak, od 5 miesięcy ma dziewczyne i podobno 'bardzo ją kocha' , tylko że w szkole spędza dużo czasu ze mną, całujemy się, pieścimy, on czasami śpi u mnie, a ja u niego (w internacie) , ze swoją widuje się na weekendy. Nie wiem co mam zrobić, bo ja czuję że jest dla mnie bardzo ważny, chciałabym mieć go tylko dla siebie. Co mam zrobić.?

To proste - z dziewczyną widuje się w weekendy, a w tygodniu zabawia się z Tobą, bo akurat Ty jesteś pod ręką, a on ma ochotę ... Nie angażuj się przypadkiem :O

problem sie rozwiązał mamy Wakacje , zgłoś sie tu po porade we wrześniu :)

ładnie się chłopak ustawił w sumie, w tygodniu inna, w weekend inna... daruj sobie

dzięki za rady. zajrzyjcie tu we wrześniu, napiszę jak się dalej dzieje. a chyba za późno na słowa 'nie angazuj sie' bo niestety to się stał :( pytałam go czy w tygodniu mu się chce i leci do mnie, a w week ta jego go zaspakaja, odpowiedział zwyczajnie nie i powiedział że po prostu nie potrafi się powstrzymać. on chciał chodzić ze mną na początku roku, wkręcał do mnie ale ja miałam innego i na niego uwagi nie zwracałam.. A teraz tak wyszło, że zauważyłam go i to w sumie już dość długo się ciągnie. do tego ostatnio powiedział że coś czuje do mnie, na pewno nie tyle co ja do niego jednak darzy mnie jakimś uczuciem.. ;((

Gość olej go
po co ci facet babiarz lecacy na kilka frontow??

pytałam go czy w tygodniu mu się chce i leci do mnie, a w week ta jego go zaspakaja, " albo : 1/ marne prowo 1/10 2/albo jesteś niezła tufta :P

ale chodziło o to, że to co miał do mnie na początku roku że mu się podobałam i był zauroczony we mnie to nadal trwa.. łatwo Ci mówić, ale zakochałam się i naprawdę mi na nim zależy..

Gość olej go
nie szanuj sie dalej! w wakacje znajdzie sobie pewnie trzecia:-)

No a ja to niby nigdy zakochana nie byłam? też byłam a teraz jestem sama, a więc rozstań kilka mam na swoim koncie i masz rację, że teraz mi łatwo mówić, bo każde zniżenie nas do parteru powoduje, że stajemy się silniejsi

uświadamiacie mi dużo tym pisaniem.. może i znajdzie sobie 3.. :( w co ja się wpakowałam. napisze tu jak on się odezwie, bo obiecał.. i z września też zdam relacje jak to będzie. dziękuje.

łatwo Ci mówić, ale zakochałam się i naprawdę mi na nim zależy.." Wojewódzki z Figurskim śpiewali "po trupach do celu ...po trupach " ;) śmiało możesz sie podpiąć pod tą piosenkę :) Brak szacunku dla własnej osoby jest czymś co może sprawić że nawet jeśli owy chłopak był by twoim facetem , to możesz śmiało pogodzić sie z tym ze i tak nie będziesz tą jedną i jedyną :D

Charlotte300392 Hahaha Jeszcze tydzień mi został do drugiego okresu po tabletce, zwariuję przez ten czas Ja z Tobą zwariuję:-)

Gość nie szanuje się ta młodzież
Ja znam podobną sytuację, z tym, że dziewczyna ma męża i dziecko (!) (lat 19) a w szkole s[potyka się z innym chłopakiem. Na pytanie czy są razem twierdzi że nie :O pokłóciła się z mężem a poza domem pociesza się innym. Zal mi jej naprawde i was tez.

Sama z sobą zwariuję, a jeszcze w międzyczasie miałam 2 razy ... wprawdzie zabezpieczone itd., wszystko ok, ale jednak nie ze stałym partnerem, ale jednak jestem dobrej myśli ... :P

Nie, no bez przesady :P Tamtego to bym nawet palcem nie tknęła po tym co zrobił. Z innym, ale gumka była i długo przed końcem wychodził i kończył na zewnątrz, więc powinno być ok.

Sorry, ale spotkałam starą znajomą ;-) szarlotka, trzymam kciuki żebyś pozbyła się w końcu tej fobii :-D

a siedzcie ile chcecie :P autorka i tak pojechała już na wakacje :P

wczoraj byłam na imprezie i on się odezwał. napisał że bardzo tęskni. :( chciałabym przestać pisać do niego, ale to czasami jest nie do powstrzymania. wiem że źle robię, bo gdybym miała postawić się na miejscu jego laski.. ah nawet nie chce o tym myślec jak ona by sie czuła gdyby się dowiedziała..

Gość poinformuj tamta
bedzie Ci wdzieczna,po co jej taki kutas....