Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważne pytanie o konto na nasze

ważne pytanie o konto na naszej-klasie

Polecane posty

co zrobić żeby usunąć konto z tego gówna? już dawno zapomniałam że mam konto tam w ogóle, nie ma na nim żadnych zdjęć ani nic, ale jest i to mnie boli, nie logowałam się na nie od dnia założenia go, a ostatnio przyszedł mi mail że moje konto jest nieaktywne już ponad 1000 dni, nie znam hasła do tego konta, pisałam im mejla żeby skasowali, że nie chcę go mieć i nie znam hasła żeby się zalogować, ale brak jakiejkolwiek reakcji ze strony naszej-klasy nawet mejla z odpowiedzią mi nie przysłali że nie usuną czy coś, zwyczajnie nic, co mam zrobić żeby mi to pierdolone konto skasowali? czy teraz jak ten nowy regulamin wszedł to jak się nie zaloguję w jakimś tam terminie określonym i nie zaakceptuję go to skasują to konto czy potraktują że akceptuję regulamin jak się nie zaloguję?

no nikt nie wie?

może ktos jednak wie?

widzę wielkie zainteresowanie...

porostu zrob tak; pod tym gdzie pisze login i haslo..pisze cos takiego ' zapomnailes hasla' Wejdz w to.. Beda kazali ci podac meila, jakiego podawalas w dniu zakladania nk. I przyjdzie ci po minucie meil od nich jakie jest twoje haslo. Wejdziesz i usunisz.