Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółty-kubeczek

90% facetow to idzioci!

Polecane posty

Gość żółty-kubeczek

Byałam wczoraj na imprezie przedział wiekowy(18-25) moje spostrzezenia? jesli laska nie robi z siebie "lolitki" nie jest wyzywajaca nie tanczy jak sexi kociak ktory mowi bierz mnie..to nie ma co liczyc na zainteresowanie płci przeciwnej. Smutne ale prawdziwe, kazdy koles zaraz zwraca uwage na te wywijajace dupami na wszystkie strony. Sory ale dla mnie to totalne szmaty, jestem ładna i mam poukładane w głowie ale to zawsze wszystko kreci sie wokół lasek ktore robia z siebie niewiadomo jakie dupy udajac słodkie idiotki..

Gość Altec Lansing
w swoimi otoczeniu niczego takiego nie zauważyłam ;)

Gość jeszce raz podkreślam KAŻDA
Potwierdzam są idiotami, ale nawet tytan ma jakąś wadę :classic_cool:

Gość gsrhdsfh
cóż ja zauważyłem że większość kobiet to idiotki, myślą że jak nie tańczą jak jak to określiłaś seksi kociaczek to nie mają szans na zainteresowanie faceta

Gość żółty-kubeczek
masz racje 90% lasek to...ehh gdzie ten świat zmierza ?:D mozen ie bede skromna ale mysle ze mam wiecej do zaoferowania niz niejedna lafirynda wyzejopisana ;)

Gość żółty-kubeczek
na codzien jestem dobra kumpela ale ze swoim chłopakiem mogłabym niezle zaszaleć, czy to nie jest lepsze niz dawanie i odkrywanie sie dla wszystkich facetow?

też jestem ładna i mam poukładane w głowie, nie wywijam dupą jak kociak i nie chce zeby ktoś mnie przeleciał a na brak zainteresowania nie narzekam. na dyskotekach tańczę z wieloma których nie znam i koniec. żadnego całowania się i obmacywania się tylko taniec. i chyba o to chodzi, zeby sie dobrze bawić.

Gość Szukam mężą umiem gotowac :)
Zdecydowany, rozumiemy, ze Ty sie wyszalales :) Czy konczysz szalec? :)

Gość DDF
cytuję: "cóż ja zauważyłem że większość kobiet to idiotki, myślą że jak nie tańczą jak jak to określiłaś seksi kociaczek to nie mają szans na zainteresowanie faceta" jak widać mają :P nie przejmuj się takimi lafiryndami :D na nie skuszą się faceci lecący na cycki, a na Ciebie mądry facet który pozna Cię poprzez np rozmowę a nie... wywijanie dupą ;) moje zdanie :)

Gość Szukam mężą umiem gotowac :)
A jak wygladaly rozrywki w Twoich studenckich czasach?

Gość fura_skóra i komora
no wlasnie :D ?? pochwal sie