Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastkaaaa19

nie chce juz zyc

Polecane posty

Gość nastkaaaa19

wszystko stracilo sens

Gość co sie stalo napisz
napisz co sie stalo?

Gość bolly lolly
ja mam ochote sie zabic bo nienawidze swojej rodziny, do tego jestem zasrana egoistka i najchetniej wyjechalabym gdzies w pizdu zeby ich juz nie zobaczyc

Gość nastkaaaa19
jestem samotna facet z ktorym mialam miec dziecko mnie olewa

Gość tttttttttttt
Więc możemy razem sie zabić

Gość fddddfgddfgggdgd
jestem samotna facet z ktorym mialam miec dziecko mnie olewa - bua ha ha.. jak chcesz mieć dziecko to równie dobrze możesz pójsć na dyskotekę i dać się wydupczyć jakiemuś. na to samo wyjdzie przecież: chcesz mieć dziecko i sama je wychowywać. :)

Gość co kaczynski wie o rodzinie
litości, szczególnie, jeśli masz 19 lat... :O I ciesz się, że tak szybko to wyszło, bo jeśli byś zaszła w tę ciąże to obudziła byś z ręką w nocniku. Inwestuj w siebie, ucz sie , rozwijaj , zamiast uczepić się męskich gaci i marzyc o pieluchach. Co z tymi dziewczynami się dzisiaj dzieje?

Gość wspolczuje
ale ja pocieszyliście laska ma doła.Facet ktorego kochała ja olal....wiec troche wspolczucia...

Gość co kaczynski wie o rodzinie
tu nie ma co pocieszac i głaskac po główce, tylko zmobilizować do myslenia! ;) Zresztą ja pocieszyłam -moga skonczyc w głebokiej dupie-sama i z brzuchem. niech sie cieszy,ze to wyszło wczesniej. A ona pewnie jeszcze za nim płacze, ech ta naiwność kobiet...

Gość lukaszA3
Powiem Ci masz faktycznie straszne problemy i powody do zabicia sie przeciez jest tylko jeden facet na swiecie i on Cie olal jak tak moze byc no strasznie niesprawiedliwe. Majac 19 lat bedfziesz miala jeszcze z 10 facetow i o wiele gorsze problemy