Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważżżna

jak się zachować

Polecane posty

Gość poważżżna

mojej przyjaciółce zmarł tata nie wiem jak jej pomóc. czy mam ją zostawić aby oswoiła się z tą wiadomością czy mam jej pokazać że cały czas jestem. kompletnie nie wiem jak się zachować bardzo boli mnie to że ona cierpi

Gość adasek23
lepiej zostaw ją w spokoju.

Gość poważżżna
a może jeszcze ktoś wyrazi swoją opinię...zależy mi

Gość xzzxzczxcxcvccxc
nie zostawiaj jej w spokoju. niech wie ze ejstes i jakby cie potrzebowala to niech da znac. zadzwon, powiedz ze ejstes, moze chce sie zobaczyc, moze porozmawiac, a moze chc zebys pryzjechala i by mogla sie wyplakac lub moze byscie mogly razem pomilczec. nie zostawiaj jej.

Gość taki domek
bzdura,sama stracilam tate w ub roku,nawet nie wiesz jak bardzo jest wtedy potrzebna bliska osoba,ludzie blednie mysla.ze w takich sytuacjach czlowiek ma byc sam,to bzdura,nawetnnie wiesz jak potrzebne jest wsparcie drugiej osoby,chocby w milczeniu siedziec,ale jednak zawsze razniej niz samej sie zagnebiac. Wsparcie przyjaciolki jest bardzo pomocne,uwierz mi,bo sama przez to przechodzilam i wiem jak duzo daje wsparcie i bliskosc kogos na kogo zawsze mozesz liczyc. Nie zastanawiaj sie tylko czym predzej idz do niej.

Gość poważżżna
taki domek dziękuje ci bardzo za odpowiedz. nawet nie chcę sobie wyobrażać jaki ona ból przeżywa chcę być przy niej ale nie chcę być nachalna