Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z lipcaa

co to może być

Polecane posty

Gość mama z lipcaa

od jakiś 3 miesięcy mam białą plamkę na brodawce, najpierw była malutka teraz jest coraz większa, uznałam, że to zaczopowany kanalik, tyle, że pierś w ogóle mnie nie boli. A boli ta plamka Karmię już mało, góra dwa razy dziennie. Próbowałam przebić igłą tę plamkę ale boli i poleciało tylko trochę krwi a plamka nadal jest. co to może być?

Gość lizaczekk
do lekarza natychmiast....my nie lekarze

Gość uuuuuuuupppp
Podnoszę temat, bo mam podobny problem. Pojawiła mi się biała plamka na brodawce, taka jakby rozlana zaraz pod skórą kropelka mleka :/ Boli najbardziej podczas karmienia, ale ból pojawia się też bez karmienia - promieniuje jakby od tej plamki na całą brodawkę. Lekarze i położne nic mądrego mi na to nie poradzili - kazali przystawiać dziecko, żeby "ściągnęło" i ścierać plamkę ręcznikiem...

Gość ghgfhgfhggh
ja miałam podobną, któregoś dnia wkurzyłam się i mimo bólu nacisnęłam dość mocno, wyszło dużo białej mazi, a plamka zniknęła.

znowu ta z tym tarotem, nawet jakbym chciała skorzystać to nie na tej aukcji zbyt namolna jest

Gość gggeeaadfw
miałam białe plamki i mimo stosowania różnych metod nie zniknęły, tylko "zaschnęły" i zmieniły się w takie żółtawe strupki. Mam nadzieję, że teraz będę to umiała usunąć. Pierś na szczęście się nie zatyka, tylko boli gdy mały ciągnie mleko...

Gość uuuuuuuuuupppppppppp
up