Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ^^Lady^^

CYFRA + OSZUSTWO !!!

Polecane posty

Gość ^^Lady^^

HEJKA MAM DO WAS PYTANKO BO MOZE KTOS JEST POINFORMOWANY BARDZIEJ NIZ JA . W GRUDNIU ZESZLEGO FROKU PODPISALAM UMOWE Z CYFRA PLUS GDZIE W PROMOCJI MIALAM DOSTAC TELEWIZOR. PODPISALAM UMOWE NA 24 MIESIACE. TELEWIZOR MIAL DOTRZEC DO MNIE KURIEREM DO POLOWY LUTEGO. MAMY KONIEC CZERWCA A TELEWIZORA JAK NIE BYLO TAK NIE MA. PYTALAM W PUNKTACH CYFRY CO JAKIS CZAS A ONI TWIERDZILI,ZE TELEWIZOR DOTRZE. STWIERDZILAM,ZE PLACE ZA COS CO JEST TAK NAPRAWDE JEDNYM WIELKIM OSZUSTWEM. NIE ZAPLACILAM FAKTURY ZA MAJ I ZA CZERWIEC I NAPISALAM PISMO W SPRAWIE ROZWIAZANIA UMOWY. JEDNAK NIE ZDAZYLAM GO WYSLAC BO CYFRA MNIE WYPRZEDZILA I DOSTALAM PISMO ,ZE TO ONI ROZWIAZUJA ZE MNA UMOWE !!!!!!! CZUJECIE TO JACY BEZCZELNI ?!!! DODATKOWO NAPISALI,ZE TO JA NIE DPTRZYMALAM WARUNKOW PROMOCJI I NAŁOZYLI MI KARE 800 ZŁ !!!!!!! CO MAM TERAZ ZROBIC ??? PISAC DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA? PRZECIEZ TO NIE JA NIE DOTRZYMALAM WARUNKOW PROMOCJI . JA ZOSTALAM OSZUKANA !!!!!

z tymi telewizorami to bylo tak, ze do wyczerpania zapasow hehehe, a jak ktos pozniej kupil, to pewnie jak raz zapasy sie wyczerpaly i tak u kazdego :)

Gość ^^Lady^^
tylko oni wiedza jakie maja zapasy . I ilu klientów moga jeszcze objac promocja.

Gość nie mam aktywnej karty
Ale jak oni mogą kary nakładać przecież ty się wywiązałaś z umowy?

Gość ^^Lady^^
No wlasnie nie mam pojecia ;/

Lady u mnie było tak, że niby HBO miało być pół roku, a było 2 czy 3 tygodnie :O Także myślę, że powinnaś zgłosić to do rzecznika praw konsumenta, bo co prawda u mnie niewielka strata, ale u Ciebie juz większa. ;)

Gość nie mam aktywnej karty
Jak oni rozdają telewizory to powinno być o tym głośno w reklamach w tv.Na ich stronie internetowej jest jakieś informacje o tej promocji?

Gość ^^Lady^^
Tak na stronie mówili itd. Ale jakoś nie dostałam tv .