Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona do bołu

Ja ci pokaże....

Polecane posty

Gość Zraniona do bołu

zobaczysz.. jeszcze kiedyś będziesz żałował że potraktowałeś mnie jak zabawkę... zobaczysz.. kiedyś te wszystkie kobietki przestana do Ciebie lgnąć... nie będziesz miał juz w kim przebierać... Zobaczysz mnie silniejsza, odmienioną - i wtedy poczujesz jak to jest kiedy coś Ci ucieka i nie możesz tego mieć... :(:( zobaczysz :(:(

Gość daj spokój..............
na lovelasa jezt jedna niezawodna metoda - olac w calosci, i na zawsze 🖐️

Gość Zraniona do bołu
no wlasnie to zakonczylam.. tylko jeszcze boli... a chyba bardziej bedzie bolalo jak on kiedys mi przjedzie przed nosem z jakas zonką lub i z dzieciakiem... kurde jaka ja bylam slepa... Obys żałowal! :(:(

Gość iw89
nie jesteś sama-takich jak ty jest niestety baaaaaaaaaaardzo dużo

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Oni zawsze spadaja na cztery łapy.aLE pociesz się żadko sa szczęśliwi to tylko tak z zewnątrz wygląda.Ty głowa do góry i uśmiech na gębie !!!!!!!!!!

Gość doklanie jest tak
jak mówia - lovelasy to opierdolone fagasy :D daj se spokoj

ja tez ma takie postanowienie ... najgorsze jest to że ja widziałam, zdawałam sobie sprawe z tego, że dla niego jestem tylko z braku laku i zwykła zabawką, a potem wierzyłam chciałam wierzyć że jego słowa - jestes wyjątkowa, wspaniała ... są szczere... teraz widzę jak bardzo byłam głupia i beczeć mi się chce i zła jestem jak osa... najgorsze że będę go codziennie widywała ;( jak to boli ...

Gość iw89
mam koleżankę która wymyśliła hasło na takich kolesi-DO GAZU!!!

a najgorsze jest to ze wiem ze jest na spotkaniu z dziewczyna o ktorej juz powiedzial, że na pewno z nia nie bedzie bo go wkurza że ona marudzi ale na spotkania z nia polecial znowu wkreca nastepna ...

Gość doklanie jest tak
duzo zalezy od tego ile facet ma lat.. nie powiem.. bo niektorzy z tego wyrastaja.. ale ten "mój" to juz dorosły facet... 24 lata na karku - no a zachowanie gówniarza z gimnazjum :( / nie obrażając gimnazjalistów..../ :(

Gość doklanie jest tak
także autorko - główa do góry !!!

Gość bambiribam
kochana...dorosly facet 24 lata...a co powiesz na to? : moj MAZ lat 29...to dopiero stary chuj a postanowil se teraz poszales fiut, nie wazny wiek, jak to moja babcia mowila - chuj chujem pozostanie (a bynajmniej zadnym lowelasem nie jest) fiuty na Aleuty

Gość Zraniłem cie do bólu
Już nigdy nie właduję ci prącia do ust już nigdy nie nadepnę ci nogą na biust już nigdy. Nigdy. No nigdy nie :classic_cool:

kochana faceci nie są warci zachodu :) byłam z facetem ponad 2 lata, rozdzieliła na jedna panna, poszedł do niej, zakochał się po uszy, byli ze sobą 4 miesiące, a ona powiedziała mu, że zrobiła to specjalnie, rozdzieliła nas, nagadała mu na mnie tak, żeby on zaczął mnie obrażać i żebym to ja go znienawidziła, a teraz go zostawiła, to miała być zemsta za to jak on ją kiedyś zranił :) szkoda, że to moja ex'koleżanka :D

Gość jljlkjkljljljl
To raczej świadczy o tym, że kobiety są perfidne w swoich zachowaniach a nie faceci. A ty moja droga swojego faceta nie kochałaś skoro nie jesteś nadal z nim, :)

Gość niucwjbiubJu
To jasne: niewielu umie kochać i niewielu rozumie czym jest miłość. Wszyscy gadacie: daj, daj, daj, daj. A miłość mówi: bierz, bierz, bierz, weź co chcesz. Ale jak wy to możecie pojąć, gdy Wasza świadomość sięga tylko do czubka nosa....

Hmm, dzisiaj tak mówisz a co będzie za miesiąc, za pół roku czy nie przyjdziesz tutaj pod zmienionym nickiem ze smutkiem ponieważ pragniesz aby wrócił, wciąż go kochasz itd...?

"Hmm, dzisiaj tak mówisz a co będzie za miesiąc, za pół roku" mozliwe, ze tak powie, ale to sie wie dopiero wtedy, gdy opadna emocje - "jak po wielkiej bitwie kurz" ;) nikt nie potrafi przewidziec przyszlosci ....

Gość gfhfghfghf
baby nie lepsze sa

Gość Ja_znam
Witaj.Z facetami jest źle ale bez nich wcale nie lepiej:)To wygląda mniej więcej tak-jeśli nas adorują są najwspanialsi na świecie(piszecie tutaj Kocham go jest wspaniały,cudo nie facet...,jeśli ta adoracja mija-mówimy o nich a to skubańce(użyję grzeczniejszego określenia)ale czy my nie postępujemy podobnie do nich:) ...i niech nie żałuje jak już będziesz go widziała z inną-bo co to zmieni,że będzie się bł w piers-wróciłabyś do niego?;)

Gość FRETKA25
cini minis - - ja mialam idenstycznie - tylko bylam jakby z drugiej strony - tzn. to mnie facet "ukaral" za to ze kiedys go zranilam - ale moral z tego taki - kto sie msci , nie wart jest zachodu!