Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guess_who

powiedzcie mi

Polecane posty

co robicie w sobotę o tej porze na kafe? czy ktoś ma tu zły humor? a jeśli tak to dlaczego? i czemu właściwie nie śpicie? :)

Gość to ja ci powiem hehe
bo mi sie zycie pieprzy z facetem i finansowo. I nie mam dokad sie wyprowadzic. ale juz ide spac,bo trzeba rano isc do pracy.

Gość nie śpię bo się
UCZĘ:( powiedzmy...:P

mój tata też ostatnio stwierdził, że mam o 22 wracać do domu:D nie wiem skąd ten pomysł u niego.. a Tobie współczuje, w sumie pewnie ciężko się z czegokolwiek cieszyć..

Gość Homely
Pozwolę sobie odpowiedzieć :) Ja wieczorem dowiedziałam się, że moja siostra jest w ciąży. Myśli, że ze mnie tylko taki nieudacznik rodzinny, nie dają mi spokoju... Przygnębiona jestem zwyczajnie.

Gość nie śpię bo się
a no trzeba, w poniedziałek obrona;/

Gość Homely
Przygnębienie wynika z tego, że ona jest młodsza, a już facet, dziecko. Niestety ja nadal wiodę samotny żywot, więc różne refleksje mnie naszły.

A no na wszystko przyjdzie czas. Czasem warto poczekać i znaleźć kogoś kto będzie Ci odpowiadał i będzie Ciebie wart :)

Gość Homely
Być może, ale wiesz, wzrok mojej matki mówi więcej niż słowa... Trudno musi czekać na zięcia z bajki :)

ja mam dwie ponad 3o letnie siostry jedna maz 3 dzieci a rok mlodsza hula sobie za granica i ani mysli o tym :P:P:P moja mama oczywiscie rwi sobie wlosy z glowy ze skoro nie wysza za maz i nie ma dzieci to zycie zmarnowane a ja powiem tak gowno prawda:D korzystaj dziewczyno ze nie masz wrzoda na dupie w postaci meza i ze nie jestes znerwicowana przez wrzesczace dzieciaki:P:P:P wszystko ma swoje dobre strony :P:P

no nie gadaj, że tym się martwisz? twoje życie i twoja sprawa. a poza tym jak już kogoś sobie znajdziesz to mamie i tak coś nie będzie pasować:D tak mi się wydaje:P

Gość Homely
Ameryko, Twój post wywołał uśmiech na moim licu :)

Mintaja rozwaliłaś mnie na amen... :D:D:D Brzydula a ma wrócić skądś? czy czekasz aż się pojawi w Twoim życiu?:p Ameryka podałaś dobry przykład, siostra żyje i robi co chce chociaż ;)