Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SatruF

Miłe panie wytłumaczcie mi

Polecane posty

Gość SatruF

Dlaczego moje drogie zawsze słysze od was, że wygląd nie ma dla was znaczenia, ale jak zawsze przychodzi co do czego, to okazuje się być za niski, za gruby, za... Słysze tylko od was,że mam świetny charakter, a najbardziej boli, gdy mówicie, że szukacie takiego faceta jak ja, tylko niestety nie mnie...

Gość pomyślę o tym jutro
sluchaj offermy :D

z tym wyglądem to nie tak do końca, bo najważniejszy fakt faktem jest charakter, no ale wiadomo, że pierwsze co przyciąga wzrok to wygląd, a to co utrzymuje kogoś przy kimś, to charakter, bo przecież nie będę z fajnym, ale pustym facetem, a z drugiej strony z pięknym, ale totalnie paskudnym. Wy faceci macie tak samo (w większości) nie umówicie się z fajną, ale np. brzydką, czy puszystą.

Gość aaaa...
zdesperowana zona...dookladnie sie z Toba zgadzam wyglad ma znaczenie! przy pierwszym spotkaniu..nawet juz jak kogos widzimy czy mamay ochote z kims wogole gadac to zlaerzy jak sie prezentuje!! normalne! potem juz wiadomo inaczej sie na to patrzy..ale wyglad..cale zachowania, mowa ciala to jest pierwsza rzecz..bo zanim zacznie sie z kims gadac chcac nie chciac ocenia sie go po wygladzie :) wiadomo pozory myla..ale jakkolwiek by nie bylo wyglad jest wazny..

oczywiscie ze wyglad nie jest najwazniejszy, ale facet dla kobiety i vice versa musi byc atrakcyjny, musi czuc podniecenie patrzac na jego/jej cialo. inaczej zwiazek ma marne szanse. nawet zalatwiajac sprawy w urzedzie czy sklepie inaczej sie rozmawia z osoba zadbana i atrakcyjna. niestety moze to nie jest zbyt pochlebne ale niestety prawdziwe.

Gość SatruF
Chodzi mi oto, że nawet gdy z kobietą już rozmawaiam, znam ją dość długo to i tak dowiaduje się później, że jestem za(jakiś). Nie mówie tutaj wcale o pierwszym spotkaniu. Charakter git, ale opakowanie nie pasuje i to mnie właśnie nęci.

tak to prawda, chociaż naprawdę jest mi szkoda ludzi, który są 'mniej obdarzeni' urodą, ja osobiście nie jestem jakąś tam pięknością i nie zamierzam kogoś krytykować, no ale ... jak już pisałam... wygląd przyciąga wzrok, a charakter utrzymuje

co za bzdury:O jak wygląd może nie mieć znaczenia? ludzie dobierają się także pod względem fizyczności każdy ma inny gust ale MA TEN GUST i patrzy także pod kątem wyglądu :)

Gość Livre__
Podmiot zbirowy zwany -miłe panie-jeszcze się nie wypowiedział? Od siebie napiszę,że nie pamiętam ,abyśmy się gdziekolwiek spotkali i byłoby to ,zresztą,nierealne.

Gość Livre__
ops..zbiorowy