Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcepodawacnikabomiprzykro

co myslicie o tym

Polecane posty

ona znajduje go w internecie, na portalu randkowym.on wygladajacy i zachowujacy sie jak naprawde wartosciowy facet, ktorych sie juz raczej nie spotyka. spotykaja sie szybko w realu, bo on tego chcial, ona zreszta tez. spotykaja sie tak raz -2 razy w tygodniu, ze wzgledu na prace. jest milo, sympatycznie, czas mija szybko. potem wyjezdzaja razem na weekend, rowniez jest fajnie. zaczynaja sie blizej poznawac. spotykaja sie, przytulaja, mile slowka, obietnice. ona zaprasza go do domu, znow jest milo i cieplo, do czasu gdy siegnie po jego druga komorke-sluzbowa. a w niej mile smsy, dowody, ze byl z kims na basenie jak sie z nia spotykal, wysylal smsy do innych kolezanek na dobranoc i z 10 buziek z ustami. Niedawno pisal, ze tak zyczy na dobranoc tylko mi, teraz stwierdzil, ze tego nie pamieta. zapewnia, ze to tylko kolezanki i prosi o 2 szanse, bo juz raz sprawil jej przykrosc. moze troche to znadinterpretowala, ale wybaczyli sobie i mialo byc juz ok przez dluuugie lata. nastepnego dnia ten telefon i jego zawartosc, przestalam zyc w nieswiadomosci, jest mi cholernie przykro. plakalam przy nim. nic nie mowil. moze przesadzam, pomozcie

Gość samira chandra
olej dziada - traktuje Cie jak zabawkę - jedna z wielu zresztą :O

Boze, jak mi przykro, innego nie zjade :(

znajde :( z tym mi naprawde dobrze, ale jestesmy razem 2 miesiace i takie cos? :(

Gość Ja_znam
daj mu szanse:0Kazdy człowiek popełnia błedy-spróbujcie to naprawic:)

tylko gdybym sama nie przeczytala to bym nie wiedziala-to najbardzije boli

Gość samira chandra
żadnej szansy - jak ktoś na początku już jest nieuczciwy to nie masz co liczyć że później będzie lepiej - każdy związek opiera sie na zaufaniu, a jak Ty masz ufać takiemu bawidamkowi??

:(

help

Gość Ja_znam
Porozmawiajcie razem,przedstaw jasno i przejrzyście swoje pretensje i to jak widzisz dalszy związek.Dając mu szanse bądź konsekwentna-jeden sms,mail,buźka do innej-odejdź i nie zawracaj więcej.

Gość Galeriusz
Dziewczyno, jeśli posiadasz choć krztynę zdrowego rozsądku, szanujesz się, to nawet nie myśl aby mu wybaczyć. Facet ewidentnie bawi się Tobą, manipuluje, a Ty się jeszcze zastanawiasz. Kopnij go w tyłek, chyba że lubisz być "kołem zapasowym", bądź "pogotowiem seksualnym". Takich ludzi, jak ten facet, omija się z daleka.

Gość Zastanawiająca się razy dwa
Tak to jest jak szuka się "miłości" na prtalach randkowych... Żal mi cię... te wszystkie portale to allegro dla psychopatów... najpierw wybierasz sobie twarz a potem wkręcasz sobie że ma fajny charakter. Bez pierwszego wrażenia, z którego kiedyś się można śmiać, bez pierwszej iskry, żal... naprawdę żal jak ludzie boją się samotności.

Gość Wiolka 26
Wszyscy Ci radzą olej dziada. Podobnie mnie jeden tak trzy miesiące kokietował i w końcu uległam jak w większości dziewczyn. Zafundował mi wycieczkę do Turcji na 7 dni pojechaliśmy i tam w hotelu mu dałam, ale nic specjalnego muzykant, długo się stroił, a krótko grał. Niby tak twierdził, że jest zmęczony, ale czym? Następnym razem to samo, aż się wkurwiłam i jak zasnął ze zmęczenia, to zamówiłam szampana, który przyniósł kelner Turek, który dokończył spapraną robotę. Był świetny miałam w ciągu godziny 3 orgazmy i obfity wytrysk. Umiał facet rozgrzać dziewczynę i doprowadzić do ekstazy. Nawet nie wiedziałam, że tacy są. Jeszcze chciał ten mój przyjaciel parę razy sobie ulżyć, ale odmówiłam twierdząc, że ja jestem zmęczona. Po trzech miesiącach powiedziałam wprost, że muzykanty mi się znudziły i żeby sobie szukał innego instrumentu. Niby facet dobry szczery, ciepły finansowo, ale mu brak podejścia do kobiety , żeby najpierw ją zadowolić, a później siebie, a nie siebie tylko i iść spać zwalając winę na zmęczenie. Tak nie można panowie, tak jak Was bolą jądra od nadmiaru nad produkowanego nasienia i musicie je spuścić, tak nas też bolą jajniki od podniecenia i wpływa to na układ nerwowy. Wiem coś na ten temat, bo jestem medykiem z zawodu.

Gość auuuuuutorkatopicccccccuuuu
zakonczyc? pisze, ze mu zalezy. boje sie z nim spotkac

Gość fundusz emerytalny
Odpowiedź i rada jest jedna! dawać zada po ślubie! Jeśli Ty masz majątek większy, niż on to spisać intercyzę, jeśli on ma majątek większy to Ty na intercyzę się nie zgadzaj.

Gość autorrkatopiccccu
tak spotkalam

Gość zla na facetow
przy facetach nie warto plakac a on to zwykly cham jest