Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomiczyna 999

jak oswoić chomika i czy w ogóle sie da?? i na ile?

Polecane posty

Gość chomiczyna 999

czy da sie nauczyc go komend? i żeby przychodził jak sie go woła po imieniu?? i żeby rozpoznawał własciciela?

moj chomik jest rozpuszczony jak dziadowski bicz... niestety gryzie ile wlezie... komend go nie nauczysz:D:D po imieniu tez nie bedzie przychodzil ani na TWoj rozkaz nie pojdzie spac:D to nie jest pies

Gość chomiczyna 999
ale Ciebie gryzie??? bo mój raz mnie ugryzł a teraz rzadko, raczej ogryza palec ale tak bezboleśnie, a poza tym tak słodko podchodzi i liże mi palec :)

gryzie mnie :D wszystkich gryzie:D ale to moja wina bo chcialam go kiedys z psem zapoznawac:D ale to dluga historia:D

Gość mój chomik też lekko ogryza
palec i liże, jest towarzyski - jak ktoś wchodzi do kuchni, to on zaraz biegnie i gryzie szczebelki, bo chce wyjść z klatki albo dostać coś dobrego ale na imię chomik nie zareaguje, to nie pies, hehhe

Gość chomiczyna 999
a jak mają na imie Wasze chomcie? i jakieśjpłci są lepsze? ja mam chłopca - nazywa sie dziobaczek,. jest taki słodki!!!! zakochałam sie w nim od pierwszegfo wejrzenia, i co dziwne w ogóle nie śmierdzi a nawet pachnie i jest taki cieplutki 😍

Ja mam złe doświadcenie z chomikiem;] wredne to było i się go pozbyłam(wiem wredna jestem)... ale u moich znajomych chomiczki sa grzeczne i wyszkolone:) Jestem zwolenniczką świnek morskich to dopiero cwane stworzenia i łatwo się uczą:)

Gość mój chomik też lekko ogryza
mam dwa:jeden się nazywa Chudy, a drugi Gruby :) samo tak wyszło. nie daj Boże, żebym chomika nazwała dziubaczek, no, ale ja już stara jestem :p

Gość ytrytr
chomik moze sie przyzwyczaic do swojego wlasciciela - nie bedzie bał sie mu jesc z reki , ale nigdy nie bedzie go słuchał .

Gość Abbby_
Mój chomik codziennie rano jak słyszy, że się budzę to przybiega pod kraty, opiera o nie przednie łapki i patrzy tak długo aż mu nie przyniosę świeżej porcji jedzenia ;) I w ogóle jest słodki - nigdy mnie nie ugryzł :P

Gość uwielbiam chomiki
Moje chomiki reagowały na swoje imię - jak je wołałam to przychodziły (np. gdy biegały po pokoju swobodnie). Dodatkowo spały mi na rękach, wspinały na ramiona i zjeżdżały po plecach :-D obgryzały przyciski od kalkulatora i wyżerały słonecznik z miseczki :-o

Gość uwielbiam chomiki
aaaa i jeden uwielbiał Haribo misie - najpierw odgryzał mu głowę i zjadał, a resztę wkładał do policzka i czekał aż zacznie się rozpuszczać :-)