Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna M. z Lublina

Czy to mogło być poronienie?

Polecane posty

Gość Anna M. z Lublina

witam, mam chyba problem z okresem. wizytę mam umówioną dopiero na 6tego lipca, a trochę sie martwię więc zapytam was.:) sytuacja wygląda tak: poprzedni okres powinnam dostać 21 maja, spozniał się, 27 maja dostałam plamienie( 3 dni ), po czym dostałam okres, miałam go przez 5 dni (zwykle mam okres wlasnie 5 dni, nie poprzedzające plamieniem - chyba ze 1dniowe), dodam ze ten okres był bardzo bolesny(zwykle mam bolesne, ale nie aż tak!!), z duzymi skrzepami(miewam skrzepy czasem, ale nie takie), kolejny okres wg poprzedniego powinnam dostac, 27 czerwca(czyli dziś), jednak 20 maja dostałam znowu 3 dniowego plamienia, po czym znowu dostalamoknormalny okres. trwa do dziś dość silne krwawienie, nie zanosi się na koniec... ten okres z kolei był praktycznie bezbolesny i czysta krew bez skrzepów. nie rozumiem zupełnie co się dzieje. dodam ze zarowno w maju jak i w czerwcu odbyłąm 2 stosunki przerywane w dni płodne. czy ktoś też moze tak miał? czekam na wizytę i się troch denerwuję...:(

Gość Anna M. z Lublina
jednak 20 maja dostałam znowu 3 dniowego plamienia, po czym znowu dostalamoknormalny okres. trwa do dziś dość silne krwawienie, oczywiście 20 czerwca dostalam plamienie. cykle mam regularne 29dni

Gość Anna M. z Lublina
czy lekarz bedzie w stanie stwierdzić czy bylam w ciązy?

Gość Anna M. z Lublina
up

Gość archiwum............
jesli poronilas to szybko Ci spadlo hcg i lekarz nie bedzie w stanie stwierdzic czy bylas w ciazy