Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem biednaaaaa

Jakis sposob na dodatkowy zarobek

Polecane posty

Gość Jestem biednaaaaa

Hey, dajcie jakis sposob na dodatkowy zarobek, wiem wyprzedaze na allegro itd, ale moze ktos ma jeszcze jakis ciekawy pomysl?

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sprzedaż na allegro ,zawsze coś wpadnie. Mam koleżankę która cały miesiąc przeżyła ze sprzedaży na allegro. Ukradli jej portfel z pieniędzmi na początku miesiąca i tragedia !!! Jednak z kazdej tragedii jest jakieś wyjście:)

Gość Ale Ty głupia jesteś
Sama pomyśl:) Skończ studia to pomysły się pojawią:P Raczej się nie dzielę swoimi pomysłami, bo mniej kasy będzie dla mnie:) Mogę pomóc przyjacielom, ale obcym? A tak na poważnie: korepetycje własna strona www współpraca z serwisami internetowymi ( teksty, grafika, pisanie na forum) Chyba najlepiej IT szeroko pojęte. Uczciwe płacą i się nie przepracujesz

Gość Jestem biednaaaaa
NO wlasnie ja jestem wlasnie w podobnej sytuacji, tez mi ukradli kase, ale mniejsza z tym. Wlasnie szukam takie sposobu zebym mogla przezyc, ale co wlasciwie sprzedawala?

Gość Jestem biednaaaaa
Dzieki za pomysly ale niestety z IT to ja za duzo wspolnego nie mam :(

Niewiem dokładnie chyba to co było zbędne w domu.Ubrania wiem że jakieś wystawiała ,za grosze szły ale miała na życie pieniądze

Ogólnie ją podziwiam bo zaradna kobieta jest. Nie ma męża ,pracuje i musi liczyć sama na siebie.Proponowałam nawet jej pożyczkę ale ostatecznie odmówiła .

układanie puzzli nawet 200zł przez kilka minut Mozesz zarabiac pieniazki (nawet 200zł przez kilka minut)poprzez ukladanie puzzli.wyplacalnosc na 100%.warto zagrac.niczego nie tracisz. Jedynie mozesz zyskac.tym wieksza wygrana im szybciej ulozysz obrazek z puzzli.jedyny wklad finansowy w ta gre to wyslanie jednorazowo smsa podczas rejestracji (1zl+vat).Polecam.fajna zabawa i ciekawe sumy do wygrania.sprawdz. Nie będziesz żałowac. http://puzz.info.pl/?p=%3FY11jr5YbXaZG

Gość Konsultant/ka Avon
Konsultant/ka Firmy Avon: - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. - PREZENTY, które można zdobyć startując w aktualnym Katalogu: Pierwszy katalog współpracy, zamówienie na minimum 200zł - Woda toaletowa Spotlight Drugi katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Superwydłużający tusz do rzęs Trzeci katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Podwójny program liftingujący okolice oczu Czwarty katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Woda toaletowa Treselle Mystique Kontakt: avonpraca@op.pl Na e-maile odpowiadam codziennie.

Gość marco_polo909
Kiedyś na studiach dorabiałem sobie robiąc zdjęcia na studniówkach, do różnych lokalnych gazet itd. Zawsze wpadło mi coś do kieszeni ;) W sumie teraz postanowiłem dalej iść tym tropem i zakładam swoje atelier. Niestety nie stać mnie jeszcze na zakup sprzętu, na szczęście można go wypożyczyć, np. tutaj: https://www.camrent.pl/Camrent - warunki wynajmu prezentują się bardzo korzystnie. Mam nadzieję, że wkrótce zacznę zarabiać coraz większą kasę.