Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albina M.

Mój facet nie chce się ze mną kochać, bo ogląda meczyk, ja mu pokażę!!!

Polecane posty

Gość Albina M.

Ubierz sexi bieliznę i przeparaduj tak ubrana przez pokój...jak to nie zadziała przejdź do ostrzejszego ataku i wyłącz telewizor.:D

Gość man jest tutaj
jakby moja laska wyłączyla teraz telewizor dostałaby z liścia, wie o tym więc siedzi w sypialni

Bardzo się cieszę, że jestem kobietą, bo dzięki temu nie muszę wytrzymywać z takimi idiotkami jak większość kobiet. Mistrzostwa Świata w piłce nożnej są raz na cztery lata, trwają około miesiąca, mecze trwają codziennie 2-4 godzin w zależności od tego czy odbywają się równolegle czy nie. Tak trudno Ci poczekać te 2 godziny aż się mecz skończy? Weź pod uwagę, że oglądanie meczu sprawia Twojemu facetowi przyjemność. Taką jak Tobie przeczytanie książki czy obejrzenie w telewizji M jak Miłość albo co gorsza Mody na sukces. Możesz chyba wziąć pod uwagę jego plany i jego zachcianki i zaplanować sobie na ten czas kiedy trwa mecz coś co sprawia przyjemność Tobie. Weź relaksującą kąpiel, idź się poopalać, przeczytaj książkę, umów się z koleżanką na spacer. Świat nie kręci się wokół Ciebie księżniczko!

Jak dajesz jej z liścia to widać, że jestes słaby psychicznie(już nie wspomne ze to kobieta)....ja bym sie wyprowadziła a na odchodne kupiłabym Ci drugi telewizor

Gość man jest tutaj
Odrzucona jak juz to lekko, tak profilaktycznie, sama mówi że kobietyczęsto są rozwydrzone i coś takiego je uspokaja, więc to robię

Gość Albina M.
Ale dzisiaj jest nasza rocznica poznania się, ja też nie mam niewiadomo ile wolnego czasu, a on mecze ogląda nie tylko jak sa mistrzostwa, nałogowiec jeden!!

Gość zycie to nei bajka
facet wie co dobre:), woli mecz niż twoja rocznice hahaahahha

Gość i jineka
sorry, ale jak ktos oglada interesujacy mecz, to zadna bielizna nie zrobi wrazenia, bo wszystkie mysli sa skupione na pilce i pisze to jako kobieta:D

ta co napisała ze zadna bielizna nie zrobi wrażenia widocznie mało sie stara...wiem to z doswiadczenia

Gość niereformowalne istoty
Odrzucona co Ty pier. jesli jest taki mecz jak teraz, i ktoś się interesuje piłką, czekana mundial 4 lata to nie zrobi na nim wrażenia, wie że ma babe cały czas to po meczu zarucha a jak już chce to sie zgodzi na loda

Gość Albina M.
jakie masz orgazmy?

Odrzucona chu.. rozumiesz, to jest mecz anglia - niemcy, faza pucharowa, musicie zakaceptowac że mężczyzna czasami chcę poświęcić sobie czas a nie być na waszych usługach, akurat jej sie teraz na dymanie zebrało hahaah,

Gość jakie masz orgazmy?
Warszawiankaaa

Gość i jineka
odrzucona, pierdzielisz, albo masz faceta, ktory tylko udaje, ze interesuje sie pilka. jezeli ktos moze sie seksic z kobieta dzien w dzien, widzi ja nago, w ubraniu nonstop, to kiedy leci wazny mecz, to ma w dupie czy laska ubierze sexy bielizne czy nie, szczegolnie, ze wie, ze rownie dobrze moze ja posuwac po meczu:D

i jineka bardzo dobrze powiedziane, a po jej nicku widać jak ma faceta hahah

Gość jakie masz orgazmy?
Warszawiankaaa proszę napisz? masz boskie? czy słabe?

nie bede 10 raz pisac czemu nie zmieniłam nicka...do niektórych po prostu to nie dociera ps gdyby na kafe mozna było zobaczyc kiedy dany nick został zarejestrowany

moze i masz faceta ale widoczne cały czas się czujesz odrzucona, ale jakoś mnie to nie dziwi:) jak nie możesz pojać że meżczyzna lubi oglądac mecze

Tak to prawda cały czas czuje sie odrzucona...jestes psychologiem?? Jak ja lubie kafe tyle tu mądrych ludzi i z góry zakładaja ze zostałam odrzucona przez faceta...a te domysły

Nigdy nie pomyślałam o żadnym ze swoich orgazmów-słaby. Bywają mniej lub bardziej intensywne. Jeśli w trakcie masturbacji orgazm nie jest zbyt intensywny to oznacza to, że źle nim pokierowałam, jeśli w trakcie seksu to zazwyczaj oznacza, że nie miałam zbytniej ochoty na seks, lub myślami jestem gdzie indziej, a nie tu i teraz. Częściej są boskie niż "słabe".

Odrzucona nikt bez powodu nie daje takiego nicka, mam wrażenie że jesteś niedojrzala emocjonalnie i poza kafe nie masz życia