Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhhgfhhhg

Nareszcie przytyłam!!!

Polecane posty

Gość gfhhgfhhhg

Ale się cieszę :D (może nie powinnam bo jeszcze szlag ten sukces trafi :O). Jeszcze tylko 7 kg!!! :)

Gość gfhhgfhhhg
:D :D :D :D :D :D

Gość gfhhgfhhhg
też mam taką nadzieję... podobno wejdzie tam gdzie powinno :D, tak mi ktoś kiedyś mówił, ale po czym to poznał i czy to prawda to już nie wiem

A dlaczego chcesz przytyć ? Stosujeszjakąś dietę ? Jeśliby miało się ładnie rozłozyc to sama chętnie spróbuje :D napisz cos więcej

Gość wafaelek
a mozna wiedziec ile masz lat i jak udalo ci sie przytyc? ja mam 30, 60cm, waga 44kg i nie moge przytyc!

Gość dzieczyna33
ja mam 170 i waże 55 kg i też chcę przytyć!! gadaj jak to zrobiłaś :D

Gość gfhhgfhhhg
jakiejajaja - no cóż, nie bardzo lubię określenie "wieszak", lecz zapewne dla wielu jeszcze nim jestem :) woyowniczka - chcę przytyć bo od zawsze jestem za szczupła, z natury :) wafaelek - myślę (a przynajmniej mam taką nadzieję), że na nowo rozpoczął się u mnie proces rozwijania :D Jem trochę więcej (makarony itd), ale bez przesady :) Obecnie przy 158 ważę 43 kg (mam 19 lat)

Gość gfhhgfhhhg
Teraz, skoro mamy sezon na truskawki, proponuję makaron ze śmietaną (18% lub 36%, lubię obie wersje) i z truskawkami :D Naleśniki z czekoladą, toffee...

Tylko tyle ? :D Ja wsuwam kilogramy czekolady , ciastek , nawet golonke ze skóra :D i waze 55 przy 168 cm a DWOJE DZIECI URODZIŁAM chciałabym tak w bioderkach i udach miec troche wiecej Od jutra jem tylko kluski:D

Gość gfhhgfhhhg
Hahaha, nieee, no nie tylko :D Porządne śniadanie i obiad to podstawa :D Mmmm, krówki... :D

Gość gfhhgfhhhg
Kanapka z gotowanym boczkiem :D Pycha

Gość gfhhgfhhhg
Woyowniczka, Twoja waga wydaje się być ok przy tym wzroście. Jaką masz budowę ciała?

Gość wafaelek
ja nawet jak wiecej zjem to moj organizm to szybko spalam czesto, ale nie wiem czy to nie blad staram sie jesc czesto, ale nie wiem czy to nie blad, bo ponc jezeli sie je rzadziejw rganizmie zapala 'sie alarmowe swiatelko- gromadzic' i ponoc wtedy latwiej odlozyc troche tluszczyku byla tu na kafeterii jedna dziewczyna pisala, ze staral sie jesc duzo makaronow, ryzow, tlusto, duzo itd ..i nic pozniej chcoala trcohe przeczyscic orgaznizm i przez pewien okres pila tylko soczki i zaraz po tym zaczela jesc i przybrla na wadze.. ponoc w takich sytuacjach organizm moze zwolnic metabolizm w celu zgromadzenia zapasow i ja chyba tego sprobuje

szczupłą mam budowe , szczupłe nogi i płaskie posladki A chcialabym byc bardziej okragła :D chce miec seksowne fałdki i małe sadełko na brzuszku A ja jestem taka szczupła płaska (w biuscie mam sporo ;) tu nie jestem płaska ) Nie chce byc jak lalka tylko jak kobieta :D

Gość gfhhgfhhhg
wafaelek - coś może w tym być, bo ostatnio nie jem już tak regularnie jak przedtem (dzisiaj np kajzerka z boczkiem na śniadanie :D), trochę krówek i pita z kurczakiem, serem żółtym (czyli mało w stosunku do tego, co jadłam wcześniej) a przytyłam kilogram :) Moja "normala waga" jeszcze niedawno wynosiła 37 kg :O 38, 39 w dobrych momentach. Wyobraźcie sobie, że ważyłam 31 kg!!! w zeszłym roku o tej porze. Po szpitalu :P Ale jak zobaczyłam swoje zdjęcie to prawie z krzesła spadłam :O

Gość gfhhgfhhhg
Woyowniczka - pragnę Cię poinformować, że z opisu jaki przedstawiłaś wynika, że masz IDEALNĄ figurę! :D

Gość jowiszka
woyowniczka, mam dokładnie taki sam wzrost i wagę (nawiasem mówiąc też urodziłam dwoje dzieci:) ) i w teraz jestem zadowolona ze swojej figury. jak ważyłam 50 kg to nie było fajnie, wszystkie spodnie mi z tyłka spadały. na szczęście powoli udało mi się przytyć. mnie pomogło jedzenie dużych ilości kaszy, ryżu, ziemniaków.

ni mam nie mam naprawde. tak sie wydaje tylko ale w rzeczywistosci mam chude nogi takie patykowate , niekobiece posladki , wystajace łopatki i chude rece Nie jestem szkieletem ale kobieca sylwetka to nie jest :D A JAK zaczełam brac jakies leki na przytycie to mi tylko bruch urósł i tyle Teraz jem co chce i ile chce ale marzy mi sie taka kobieca figurka z oponkami ;D

Gość gfhhgfhhhg
Przynajmniej masz fajne piersi :) Ja mam zdecydowanie za małe ;)

gfhhgfhhhg , jowiszko dzieki ale powaznie zaczne jutro jesc kluski i kasze Zdrowo tanio i efekty moze będa POzdrawiam i dzieki za miłą pogawędkę :D