Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejjhooho

KTÓRY Z TYCH KIERUNKÓW????

Polecane posty

Gość hejjhooho

-chemia środków bioaktywnych i kosmetyków -kosmtologia -dietetyka -turystyka i rekreacja - resocjalizacja -pielegniarstwo

Gość BeWithMeTonite
1.Resocjalizacja 2.Turystyka i rekreacja 3.Dietetyka 4.Kosmetologia 5.Pielęgniarstwo

Gość magdzie syndziak
resocjalizacja - marny zawód, gdzie w więzienaich, pogotowiach opiekuńczych za marną kasę ? Nigdzie takich nie potrzebują, w policji też nie potrzebują. Najbardziej przyszłościowe to - kosmetologia, pielęgniarstwo

Gość dezezezzzz
popierdiolilo was? Resocjalizacja nei am zadnej przyszlosci tylko .Dietetyka .Kosmetologia to najllepiej

Gość BeWithMeTonite
Nie ma to jak kulturka. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Co za brak tolerancji, chamstwo, wieś i czereśniactwo.

Gość dezezezzzz
BeWithMeTonite sama ejstes wiesniara i pew nie dodouczona sorry ja mam prawie 40 stke i wiem ze resocjalizacja to bzdet sam to gowno skonczylam i sie musialam przekwialifikowac

Gość paalloooma
dezezezzzz ma racje przeciez nei warto isc na studia dla samego studiowania trzeba myslec perspektywicznie

Gość BeWithMeTonite
Może to nie wynikało z samego kierunku, a z Twoich klasyfikacji? Student studentowi nie równy. I nie jestem wieśniarą, bo ja nie naskakuje na ludzi z tekstem 'co ty pierdolisz'. Trochę kultury, panie 40 latku (ta, jasne).

Gość luuuuuu
resocjalizacja-dziewczynko zapomnij, chcesz sie uzerac zpijaczkami za grosze?????? nawetr o tym nie mysl, ja osobiscie gdybym mogla cofnac czas to zamienilabym swoja anglistyke na pielegniarstwo. ale to dlatego ze mieszkam w holandii atam pielegniarki maja jak w niebie:)

Gość dezezezzzz
BeWithMeTonite dziecko z twojej wypowiedzi wnioskuje ze pewnei masz mneij lat od mojej corki wiec nei chce mi sie z toba gadac daje tylko rade dziewczynie zeby nei szla na studia ktore nei maja przyszlosci a ty idz na resocjalizacje i chwal sie ze studiujesz nawet srednia 6 mozesz miec ale pozniej gowno to bedzie kogokolwiek dziecino obchodzic fdobrze ze masz wakacje to moze troche zmadrzejesz na akfe

Gość zanaannanza
tez uwazam BeWithMeTonite ze sie wpierdalasz skoro nei znasz sie to po co macisz przeciez resocjalizacja juz kilka lat temu nie miala sensu to taki bzdet jak marketinf kosmetologia ok

Gość BeWithMeTonite
mam 14 lat i ejstem najmondzejsza zamizam po zawodufce pujsc do tehnikoom i potem na resocjalizacja

Gość BeWithMeTonite
Zmądrzeje na kafe? Gratuluje, Ty jak widać całą swoją mądrość wyniosłeś z tego forum. Nie chcę mi się czytać Twojej pseudointeligenckiej spuścizny cwaniaczku. Kafe to chyba całe życie dla Ciebie skoro naskakujesz na ludzi wyrażających swoją opinię.

Gość alehandrio
myślisz o pielęgniarstwie a nie lepiej pomyśleć o fizjoterapii?

Gość BeWithMeTonite
I nie wierzę, że masz 40 lat, bo stylistyka Twoich wypowiedzi pasuje mi prędzej do ucznia zawodówki, który ma kłopoty z kontaktami interpersonalnymi.

Gość dezezezzzz
BeWithMeTonite tak oczywiscie nigdy nei bylam w zawodowce , ucze w LO a ty idz na psychologie jakies taka madra , nei chce mis ie juz pisac baj

Gość BeWithMeTonite
pojde na psyhologie poniewarz mam bardzo dobre podejscie do ludzi i wogole super jestem

Gość dezezezzzz
dodam tylkoz e pogratulowac znstwa ludzi na kafe wiesz mi sie nei chce wysilac piszac tu nie musze sie tu dowartosciowywac

Gość BeWithMeTonite
Brak argumentów? Oj, jak mi przykro.