Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta tu a ty tam aż że

Ta tu aż że - o tatuażach

Polecane posty

Czyli tatuaże

przenieście się tutaj żeby spokojnie podyskutować o tatuażach bez ubliżania sobie wzajemnie - czy to nie jest najlepsze wyjście :-)? ktoś musi ustąpić, mniemam że ten kto mądrzejszy :-)

Gość Kobieta z tatuażem
;)tam jest stado os:DJezzzusicku:D Za kilka dni wpadnę to jeśli masz ochotę pogadamy o tatuażach;) Hmmm?

Ja i tak zaraz ide na kolacje bo szkoda dalej siedziec w tym topiku :) a tak w ogole ta dziewczyna od tatuażu już pisała że idzie :)

ja nie jestem zainteresowana, ale ta sieczka która się tam zrobiła nie ma najmniejszego sensu, najprościej jest stworzyć kącik dla ludzi, którzy tatuaże lubią i noszą :-) powodzenia - bawcie się dobrze

Gość Kobieta z tatuażem
No to do rychłego przystojniaku :)(nie liże Ci tyłka pamiętaj:D)Piszę co myslę i nigdy nie ubliżam ludziom-cenię odwagę-bo trzeba ją mieć wklejając fotki na takim forum:) Buziaki Młody i nie przejmuj się osami pobzyczą w stadku i odfruną:D:D:D:classic_cool:

Gość Kobieta z tatuażem
Cześć jak będziesz daj znać ciekawa jestem co myślisz o tatuażu u kobiet;)

Byłem byłem rano, ale nie zajrzałem do tego temat :( Tatuaże u dziewczyn? Ogółem lubię oczywiście jeśli nie są one przesadne. Coś typu na stopie, przy dłoni, na brzuchu w okolicach bikini, na plecach :p fajne są u dziewczyn, jakoś nawet tak trochę mnie pociągają :d

Gość kły
someonecrazy no no no:) ja tez mam tatuuu...wiec pozdrawiam nocna pora lubiacych tatuaze:)