Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e jakiś tam sobie

popsuła mi humor na sam wieczór..

Polecane posty

Gość e jakiś tam sobie

kurwa mać! :( kurwa, kurwa, kurwa mać!

Gość kto? laska?

Gość e jakiś tam sobie
no..

Gość dobrze
a dlaczego?

Gość e jakiś tam sobie
stasek wypierdalaj tam gdzie twoje miejsce:):)

Gość zaraz tam
coś taki nerwowy?

Gość co zrobila?

Gość e jakiś tam sobie
raczej czego nie chciała zrobić :(

Gość dobrze
no to czym cie wkorzyla?

Gość e jakiś tam sobie
podszyw już działa widzę. jest to w ogole dziwna sytuacja, bo moja kobieta mieszka jeszcze z bylym. Czeka na wlasna kawalerke. Ja znow mieszkam nie sam i nie mozliwe jest to, aby ja wziac do siebie. I ona mi mowi, ze gdy ona spala (a spia w roznych pokojach) to wszedl jej do lozka i tulil sie gdzies do niej i wsadzil lape miedzy nogi, bo mial chcice i dopiero ja tym obudzil. Koles wie, ze ma mnie. Ale ja nie wiem co myslec teraz, caly czas mi mowi, ze on jest zerem dla niej. w chuj dol jak nie wiem

Gość yu ar
kolego powiedz tylko gdzie to jedziemy z ekypom mu dopierdolic :classic_cool:

Gość dobrze
a teraz pytanko dlaczego mieszka ze swoim bylym nie ma gdzie isc? nie ma rodziny?

to tylko jej słowa na Twoje potrzeby...a w gruncie rzeczy chyba jeszcze sama nie zdecydowała.po drugie po co Tobie to mowi?chce wzbudzic w Tobie jakąś wolę walki o nią?dziwne to troche dla mnie.moze nie jest jeszcze gotowa by odejsc...bo jak chce sie odejsc to sie pakuje walizke i odchodzi.

Gość e jakiś tam sobie
rodzine ma na drugim krancu polski, gdy sie poznali wprowadzila sie do niego, w miedzyczasie sie rozstali i powiedzial, ze nie musi sie wyprowadzac, poznala mnie i zrezygnowala z wyjazdu do swojego rodzinnego miasta, m.in tez ze wzgledu na b.dobra prace..nie zmienia to faktu, ze sie do niej nie odzywam a jutro rano bede musial z nia pogadac na 100%, dodam, ze dokladnie tydzien temu sytuacja byla identyczna. Tez jej wszedl do lozka i wsadzil lape ale w piersi.

Gość london town
i przespali się??

Gość e jakiś tam sobie
nie, nie przespali sie bynajmniej tak twierdzi. jej mocna cecha jest to, ze jest niesamowicie szczera i tu jej wierze. ale sao to, ze koles podbija do niej..

Gość dobrze
Diabollica27 oooo zgadzam sie.... wiesz ja odeszlam z walizka w rekach... zostawilam wszystko co moje auto meble doslownie wszystko... tylko rzeczy zabralam i nie myslalam w tym momencie czy bede miala gdzie mieszkac lub czy ktos mi pomoze .. lub gdzie bede spala zdecydowalam spakowalam sie i wyszlam

Gość e jakiś tam sobie
tylko, ze splaca kredyty za swoich rodzicow ktorzy koncertowo sie zadluzyl wiec niemozliwe jest to zeby sie wyprowadzila

Gość e jakiś tam sobie
tzn wynajela, kurwa ja wiem ze to jest wszystko trudne, ale prosze choc o troche checi mnie zrozumienia co czuje sie w takich momentach

Gość albo to prowo albo jestes
skonczonym losiem :D tak, dlaej wierz w pierrdolenie twojej panny o jej twardym snie, nie zamykaniu sie w pokoju i w ogole mieszkanie z kims takim i jeszcze opowiadajaca to tobie :D

ok nie zwykłam oceniać innych wiec powiem jedynie,ze mi tu pachnie ściemą i tyle :O wiesz co?kobiety są w gorszej sytuacji ale potrafią z honorem zabrac walizke i skończyc pewien rozdział.mało tego-moze jest na poczatku cholernie ciezko.moze czasem szlag jasny bierze a łzy lecą jak goopie.i moze ten trudny poczatek nie trwa tydzień tylko przez dłuzszy czas.i moze nie jest lekko.Ona ciagnie na dwa baty i tyle w temacie

Gość london town
nie rozumiem tego faceta...wie, że ona ma kogoś- ciebie..a mimo to podrywa ją? i to tak na sex...więc jak to rozmumiec? rywalizuje z tobą?