Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dla faceta

Jaka koszula i krawat dla mojego faceta do mojej sukienki

Polecane posty

Gość co dla faceta

Idziemy na wesele na ktorym bede swiadkowa. Moja sukienka jest koloru... brązowo czarno kremowa, polyskujaca. Jej wzór przypomina pantekę, jednak nie jet to taka typowa pantera :P Jaka koszula i krawat bedzie odpowiadni dla mojego faceta? Garnitur ma ciemny w lekkie malo widoczne prazki. Jest ciemnym blondynem, bedzie lato wiec bedzie opalony:) czekam na propozycje. z góry dziękuję.

Gość junga
litosci!!! niech facet dobierze koszule i krawat wedlug wlasnych upodoban i urody a nie do twojej kiecy....

Gość a od kiedy to facet ma byc
pod kolor ??? niech ubierze sie stosownie do swojej urody i gustu

czemu? fajnie sie to zawsze prezentuje jak para jest ladnie dobrana na takich imprezach pod wzgledem ubioru także ;) koszula ecru najlepiej wg mnie, a krawat odradzam - to taka moja osobista fanaberia uwielbiam facetow w garniturach bez krawatow :P smetny zwis pod szyją psuje wszystko :classic_cool:

Gość takie ubieranie sie
pod kolor sukienki partnerki to wsiowa moda nawet krawaty maja z tego samego materiału co sukienka żenada, wyglądaja jak bliznieta dwujajowe

boshhh uwielbiam takie weselne pakiety 2 w 1, czyli kobieta ubrana w oczojebna kiecke najlepiej rozowa i facet w komplecie z nią w rozowej koszuli i obowiazkowo oczojebnym rozowym krawacie oczywiscie takie weselne pakiety istnieja we wszystkich wydaniach kolorystucznych i niewazne ze jemu kolor sukienki towarzyszki w ogole nie pasuje do garnituru, do jego stylu, do typu urody, wazne ze on ma miec cos z koloru jej garderoby :D co by kazdy wiedzial ze przyszli razem :D