Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajuUśŚ

Jak odegrać się na chłopaku

Polecane posty

Gość DDFta pierwszapierwsza
bo to dobre pytanie ;p

jasne że nie ;] ale to właśnie boli, że tyle młodych dziewczynek i młodych chłopaków (no może nie aż tak) robi to na lewo i prawo :/

Gość man jest tutaj
MajuUśŚ mają swój rozum, co ciebie to obchodzi, dac dupy po pijaku to juz przekracza granice, chlopak tez nie lepszy co za satysfakcja pukac pijana dziewuche, seksu sie odechciewa

Ja po alkoholu ani nawet narkotykach bym nie dała mojej szparki, którą czymam dla tego jednego, jedynego. Długo jusz tak czymam ale wiem, że wreszcie taki znajdzie co ją skosztuje.

mógłbyś się lepiej podszywać cieniasie ;)

Gość MajuUśŚ
wiem teraz to wiem, jednak trzeba uczyć się na błędach ... nie wiem spytaj się jego jaką on miał z tego satysfakcję DDF- no i mam nadzieję ze ci się uda uczymać dla tego jedynego ; )

dzięki :) wiesz jak się z Tobą rozmawia to mądra dziewczyna jesteś :) wiesz co jest najfajniejsze? :) że wiesz że źle zrobiłaś anie chodzisz i się tym chwalisz ;) :)

i DDF to już nie ja ;] teraz jestem DDFta pierwsza pierwsza :D

Gość DDFtapierwsza
Dzienki, dzienki.

ale śmiechowe :D jaaa poziom onanisty :D

Gość xxxxxDorotaxxxxx
Do autorki - Twoja wypowiedz z wczoraj: "ja mam 14 lat i tydzień temu zrobiłam to ....teraz bardzo żałuję ;/ ale byłam bardzo pijana i jakos tak wyszło ... gdy to się działo było nawet fajnie ale teraz ten chłopak nie chce nawet ze mną o tym pogadac a widzimy sie prawie codziennie" Ewidentnie widac, ze zalujesz, ze ten chlopak Ciebie unika, wiec nie zalezy Ci na przestrodze dla innych dziewczyn lecz na odegraniu sie na nim. Po prostu zeszmacilas sie dziewczyno, zastanow sie nad soba - " w wieku 14 lat bylam bardzo pijana" :o Gdyby CIe nie unikal nadal bys wskakiwala mu do lozka a ze chlopak przyszedl po rozum do glowy i ucieka przed Toba to tylko to Cie zabolalo .... Teraz KAC MORALNY juz nic nie pomoze, masz przyklejona etykietke w swoim srodowisku, wspolczuje :o