Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona A.

prawdziwa miłość?

Polecane posty

Gość zraniona A.

Hej kobietki :) Miałam ostatnio okazje poznać bardzo wyjątkowego człowieka. Oboje stwierdzilismy ze jestesmy swoimi bratnimi duszami. Łączyło nas wiele, zaczelismy sie spotykać.. Zarówno ja jak i on bylismy w sobie zauroczeni, powiem nawet, ze to on wykazywał wieksze zainteresowanie niż ja. Był, tylko jeden problem. Jego była dziewczyna. Wspominał, ze bardzo ją kochał i chciał sie z nia pobrać, jednak ona któregos dnia stwierdziła, ze boi sie, ze kiedy skonczy sie miłosc nie beda mieli ze soba o czym rozmawiać. Mijały tygodnie wszystko było ok. Ona jednak pisała do niego i zapraszala do siebie zeby ja odwiedził. Powiedziałam, ze nie odpowiada mi ta sytuacja.. On postanowił ograniczyc z nia kontakty, bo jak twierdził 'nie chce mnie krzywdzic, ani dawac powodu do posiadania watpliwosci'.. Pewnego dnia ona napisala mu ze go nadal kocha.. Wyjasnił mi ze była i jest jego prawdziwa miłoscia, a choc we mnie jest zauroczony, chce ułozyc sobie z nia zycie. Zrozumiale. Normalność. Zycie. Mimo wszystko intryguje mnie czy była to kwestia jej zachowania? czy jesli byłaby obojetna on zapomniałby o niej i zakochał sie ponownie? Prosze nie tylko o odpowiedz, ale i opisanie podobnych sytuacji i jak sobie z nimi radziłyscie, jesli oczywiscie mialyscie z nimi stycznosc.

Gość luuuuuu
ja sadze ze gdyby byla obojetna to tak zapomnialby o niej z czasem i z czasem i ona stalaby mu sie obojetna...moj byly chlopak by do szlaenstwa we mnie zakochany...bylismy ze soba jakis rok. ja w ciagu tego czasu powoli odkochiwalam sie w nim poznajac go voraz lepiej az w koncu zerwalam, pametam bylo to przed wakacjami...po powrocie z grecji czyli po 4 miechach on wyznal mi (pomimo mojego zwierzenia o zaureczoniu pewnym kolesiem) ze nadal mnie kocha i ze mimo wszystko bedzie na mnie czekal...ok. po roku czasu spotkalismy sie na piwku i wyznal mi to samo!! bylam w szoku...po dwoch latach spotkalismy sie na imprezie u przyjaciolki. byalm juz z innym facetem miezkalam w innym miescie i on tez mial dziewczyne i mimo tego powtarzal to ssamo co wczesniej. szok potrojny. dopiero po jakichs trzech latach spotkalimy sie na imprezie u niego i spici na maksa calowalismy sie. oboje niby nie traktowalimy tego powaznie ale z jego strony-nie wiem jak to na serio bylo dopiero po 4 latach moge stwierdzic ze no tak koniec kropka,facet sie wyleczyl..wczoraj bylismy na piwku i bylo bardzo neutralnie chociaz wyznal mi ze jego dziewczyna jest nadal starsznie o mnie zazdrosna....dowodzi to tylko tego ze bardzo mocno byl zakochany i latwo nie przeszlo ale w koncu....takze jej dzialanie tutaj bylo bardzo istotne a gdybyby zostala obojetna to i tak mysla by o niej dlugo. tak mi sie wydaje

Gość luuuuuu
jejdzialanie mam na mysli dzialanie tej bylej dziewczyny twojego przyjaciela...

Kazdy facet potrzebuje paliwa w postaci tej drugiej osoby albo to cale ognisko nazywane miloscia wygasnie :) ..a przynajmniej ja tak mam.