Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serużonka

Dziś widziałam tłustą kobietę i jej zazdrościłam

Polecane posty

Gość serużonka

Nie mam anoreksji, ale jestem szczupła. Nie powiem- mam trochę sadełka, ale co to jest...;/ oprócz tego mam płaski tyłek i małe piersi, trochę większe od jajek sadzonych. Ok, coś jak Anja Rubik (te piersi). Taką mam figurę. I widziałam dziś na mieście strasznie apetyczną kobietę, szła z facetem. Wysoka, obcas, pełne uda, zwiewna sukienka i wspaniały biust a do tego ładna. Była starsza pewnie jakieś 10-15 lat, ale zazdrościłam jej tego. Ja nigdy się nie dowiem co to znaczy mieć fajne piersi :O Ehhh..i widzicie dziewczyny, czasami lepiej być grubszym.

Gość ewald
a tam pierdolisz. po co duze cycki komu? zeby obwisaly? ciesz sie z tego co masz.

Gość nic się nie martw
znajdzie się jakiś zwyrodnialec co mu się spodobasz

Gość fgdgrgrd
a ja współczuję tępego myślenia :D myslicie że na wasze 2 pryszcze nie podziała grawitacja? jak słysze takie komentarze że małe chociaż zawsze będą jędrne to chce mi się śmiać. a co cycki wiedza że mają sie nie starzec? to jakaś super zaprogramowana jednostka antygrawitacyjna? wam z cycków zostaną jedynie sutki na pępku, 2 placki, 2 jajka sadzone bez żółtka. ale ja nie pocieszam sie tym bo to byłoby dziwne. dla was w porzadku jak widać. pogratulowac

Gość fgdgrgrd
kurcze może dostaniecie za to nobla. odkryłyście własnie serum wiecznej młodości :) skóra z biustu. nie flaczeje, nie starzej się. ale tylko z tych małych. cud natury :D

Gość hthyhj
chodzi o to, że to co cięższe bardziej ulega wpływom grawitracji, czyli im większy cyc tym bardziej będzie zwisał - proste

Gość fgdgrgrd
co nie znaczy że wasz nie będzie. i tak jedne i drugie czeka ten sam los. nie będą to dwie sterczące mandarynki.

Gość ewald
ja tez mam spore D :]

Gość diablica to ja
ale jestescie prymitywni

Gość fgdgrgrd
weź się juz nie ośmieszaj. zdawałam rozszerzoną fizykę, jestem na medycynie 5 rok i wiem że nie macie pod cyckami pola antygrawitacyjnego.

Gość fgdgrgrd
nie rozumiem dlaczego ma mi być szkoda kogoś kto pociesza sie moim kosztem i moimi duzymi ( nieobwisłymi ) cyckami tak samo jak nie jest mi szkoda chudzielców, anorektyczek i sierot życiowych

Gość ewald
fgd....cokolwiek uspokoj sie to, ze piszemy ze male cycki sa lepsze, nie znaczy ze same takie mamy i ise wywyzszamy. po prostu, kobiety z duzym biustem czesto sa z tego powodu sfrustrowane, wiec wg nich lepiej miec male - bo i zgrabniejsze, i WOLNIEJ opadaja. taka jest prawda - grawitacja dziala ale w swoim czasie, nie wmowisz mi ze jest inaczej.

"nie rozumiem dlaczego ma mi być szkoda kogoś kto pociesza sie moim kosztem i moimi duzymi ( nieobwisłymi ) cyckami tak samo jak nie jest mi szkoda chudzielców, anorektyczek i sierot życiowych" a ktoś Ci to nakazuje?

Gość obiektyywny
a ja w doopie mam fizykę :O wnioski wyciągam z tego co widzę, małe i średnie biusty są raczej rzadko obwisłe, a jeśli już są to na pewno nie w wieku 20 - iluś lat, tak jak to bywa u tych z większymi cyckami