Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitkaaaa

Czy mój mąż powinien wiedzieć, że to nie on jest ojcem dziecka???

Polecane posty

Gość anitkaaaa

Kiedy zaszłam w ciążę, miałam romans z przyjacielem (znamy się od zawsze...).Mój mąż był w tym czasie w innym mieście, miał wracać za 2 tygodnie.I stało się.Zaszłam w ciążę, a mój mąż uwierzył, że nasz synek jest jego synkiem.Mam wyrzuty sumienia.Powiedzieć mu prawdę?

Gość Żal.pl.
jak chcesz żeby Cię zostawił to mu powiedz

O ja Cię kręcę ale masz przewalone. Ile ma dziecko? Powiem tak nie powiesz żle a powiesz to też będzie żle

Gość anitkaaaa
Dziecko ma 3 miesiące.

a Twój przyjaciel o tym wie? Tzn to nie przyjaciel. Mówiłam,że nie ma przyjaźni między kobietą a mężczyzną,miałam rację

Gość katiuszaaaa
straszna sytuacja.....ty juz musisz ocenic czy dasz rade zyc z taka swiadomoscia jezeli nie powiesz,a on jak powiesz na pewno cie zostawi

Ale z Ciebie zdzira!!! Nie mow nic nikomu bo tylko niepotrzebnie Meza zranisz, wywrocisz zycie do gory nogami i wszyscy beda na tym cierpiec. :(

Gość srutkidutki
moj nie wie. ale czasami zzeraja mnie wyrzuty sumienia mala cena za "szczesliwa"pelna rodzine

nie miści mi się w głowie jak można tak zrobic :/ Facet się cieszy,że ma synka a tu taki psikus się kryje za nim Mój to by mnie chyba zabił !!!!

Moja już eks - koleżanka co do i-go dzicka (wpadka przed slubem) sie nie przyznala. Do 2-go musiala, bo z mężem nie uprawiala seksu kilka m-cy. ------------ Jak zdradzalas - trzebalao to robic z glowa..... buuuu

Gość idiotkiiii
ale dobre są te mamuśki co doradzają aby nie mówić, chyba takiego samego pokroju, łajdaczą się też jak autorka topiku. A jak dziecko będzie potrzebowało np. transfuzji krwi, skąd wiecie popierdolone matki, ze te dzieci nie będą potrzebować takiej pomocy i wtedy wyjdzie na jaw, kto jest ojcem. No jakie krowy, niszczą zycie swoim dzieciom, i to mają być matki, won z nimi