Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dota706

czy to ciaża , proszę pomóżcie:(

Polecane posty

Gość Dota706

Witam wszystkich..... otóz mój problem polega na tym że od tygodnia czasu spóżnia mi sie miesiaczka. Miesiac temu była ona zupełnie regularnie . Nie było to plamienie tylko zwykla obfita miesiaczka taka jaką mam zawsze.2 miesiace temu kochałam sie ze swoim chłopakiem w czasie pierwszego dnia okresu i spotkała nas niespodzianka tego typu że prezerwtywa której uzywaliśmy spadła mu i wcisnal ja we mnie. wysiusialam ją dnia następnego (ale przypominam że miesiac po tym miesiaczkę mialam). Teraz nie mam jej już od tygodnia. ponadto pobilewa mnie brzuch w dolnej częsci. Ostatno też miałam troszke stresu przez studia i zaliczenia, wiec powiedzcie co to moze być??? z jakiego powodu nie mam tej miesiaczki , czy to ciaża?

Gość Dota706
Witam wszystkich..... otóz mój problem polega na tym że od tygodnia czasu spóżnia mi sie miesiaczka. Miesiac temu była ona zupełnie regularnie . Nie było to plamienie tylko zwykla obfita miesiaczka taka jaką mam zawsze.2 miesiace temu kochałam sie ze swoim chłopakiem w czasie pierwszego dnia okresu i spotkała nas niespodzianka tego typu że prezerwtywa której uzywaliśmy spadła mu i wcisnal ja we mnie. wysiusialam ją dnia następnego (ale przypominam że miesiac po tym miesiaczkę mialam). Teraz nie mam jej już od tygodnia. ponadto pobilewa mnie brzuch w dolnej częsci. Ostatno też miałam troszke stresu przez studia i zaliczenia, wiec powiedzcie co to moze być??? z jakiego powodu nie mam tej miesiaczki , czy to ciaża?

Gość Maryśka2009
po co non stop zakładasz taki sam temat? tylko zaśmiecasz forum,najlepiej idź do ginekologa,on Ci pomoże,albo zrób test,to dowiesz się czy zaszłaś czy nie

Gość jakis dziwny chyba
Jak mozna "wysiusiać" prezerwatywe? To gdzie Ty ja mialas? :o Poza tym zrob test jak chcesz wiedziec i nie zadawaj glupich pytan, bo tu nie ma jasnowidzow.

Gość Aggggggggggga
Hej Dota067 i jak tam poszedł Ci ten test ???? Bo ja zrobiłam 29.06 test i wyszło że nie jestem a jak stosunek miałam 6.06 to jakby coś było to by wyszło na teście no nie???Bo już sama nie wiem i głupieje?? Proszę o odpowiedź Ciebie lub kogoś innego proszę

Gość damisia
Aga,jak byś była to by wyszło na teście bo minął tydzień od stosunku więc test już by wykazał ciąże :)

Gość Aggggggggggga
dzięki damisia:):)dzięki:):)

Gość Sarrra
Ja mam podobny problem.. Tak przeglądałam wszystko na ten temat i za kazdym razem trafiałam na forum kafeterii ,bo chyba tylko tutaj są normalni ludzie,ktorzy i doradzą i nie krępują sie rozmawiac na tematy tego typu.. Mnie natomiast miesiączka spóźnia się już AŻ miesiąc!! Zupełnie nie wiem co sie dzieje.. Okres miałam dostac 12,moze troszke po,a tu cisza..:(( ok. 8 współżyłam z chłopakiem,gumka nam pękła w srodku i do tej pory okresu nie mam.. Dodam ,ze mieszkam w norwegii..Po tym incydencie wyjechałam do Polski po 3 dniach wróciłam.Jednak okresu nie było :( zrobiłam test ciążowy no bo ileż czekac mozna,ale nie wiem czy nie było za wczesnie na wykrycie ciązy..Pójscie tutaj do lekarza to dla mnie problem... Jak myslicie co mi MOŻE być ? bo juz wariuje!! Cały czas sie stresuje,wszedzie są kobiety w ciąży,reklamy pampersów.Masakra.Nie moge przestac o tym myślec.. Brzyszek pobolewa na dole ,piersi takze jak przed okresem ,a tu nic..Cisza.. Tylko wy kobietki mozecie mnie chociaz troszke wesprzec,bo juz sama nie wiem co sie dzieje ;(

Gość Sarrra
Ja mam podobny problem.. Tak przeglądałam wszystko na ten temat i za kazdym razem trafiałam na forum kafeterii ,bo chyba tylko tutaj są normalni ludzie,ktorzy i doradzą i nie krępują sie rozmawiac na tematy tego typu.. Mnie natomiast miesiączka spóźnia się już AŻ miesiąc!! Zupełnie nie wiem co sie dzieje.. Okres miałam dostac 12,moze troszke po,a tu cisza..:(( ok. 8 współżyłam z chłopakiem,gumka nam pękła w srodku i do tej pory okresu nie mam.. Dodam ,ze mieszkam w norwegii..Po tym incydencie wyjechałam do Polski po 3 dniach wróciłam.Jednak okresu nie było :( zrobiłam test ciążowy no bo ileż czekac mozna,ale nie wiem czy nie było za wczesnie na wykrycie ciązy..Pójscie tutaj do lekarza to dla mnie problem... Jak myslicie co mi MOŻE być ? bo juz wariuje!! Cały czas sie stresuje,wszedzie są kobiety w ciąży,reklamy pampersów.Masakra.Nie moge przestac o tym myślec.. Brzyszek pobolewa na dole ,piersi takze jak przed okresem ,a tu nic..Cisza.. Tylko wy kobietki mozecie mnie chociaz troszke wesprzec,bo juz sama nie wiem co sie dzieje ;(

Gość Sarrra

Gość Sarrra
Ja mam podobny problem.. Tak przeglądałam wszystko na ten temat i za kazdym razem trafiałam na forum kafeterii ,bo chyba tylko tutaj są normalni ludzie,ktorzy i doradzą i nie krępują sie rozmawiac na tematy tego typu.. Mnie natomiast miesiączka spóźnia się już AŻ miesiąc!! Zupełnie nie wiem co sie dzieje.. Okres miałam dostac 12,moze troszke po,a tu cisza..:(( ok. 8 współżyłam z chłopakiem,gumka nam pękła w srodku i do tej pory okresu nie mam.. Dodam ,ze mieszkam w norwegii..Po tym incydencie wyjechałam do Polski po 3 dniach wróciłam.Jednak okresu nie było :( zrobiłam test ciążowy no bo ileż czekac mozna,ale nie wiem czy nie było za wczesnie na wykrycie ciązy..Pójscie tutaj do lekarza to dla mnie problem... Jak myslicie co mi MOŻE być ? bo juz wariuje!! Cały czas sie stresuje,wszedzie są kobiety w ciąży,reklamy pampersów.Masakra.Nie moge przestac o tym myślec.. Brzyszek pobolewa na dole ,piersi takze jak przed okresem ,a tu nic..Cisza.. Tylko wy kobietki mozecie mnie chociaz troszke wesprzec,bo juz sama nie wiem co mi moze byc..