Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda pomarszczona

Zmarszki pod oczami - POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Młoda pomarszczona

Witam. Mam dopiero 22 lata i od roku usiłuję się pozbyć zmarszczek pod oczami! Próbowałam już wielu rzeczy (kremy pod oczy dla kobiet w różnym wieku, nawet 50+, różnego rodzaju serum), ale nic nie pomaga!!! Nie wiem co robić! Mam dopiero 22 lata, jestem młoda, w mojej rodzinie wszyscy mają ładną cerę bez zmarszczek przez długie lata, a ja co?? taka młoda i już zmarszczki:( Poradźcie mi coś co może pomóc. Jestem bardzo zdeterminowana, ale nic mi nie pomaga...

Gość klin3
Czy na pewno nie nadużywasz kąpieli w solarium?? Często po solarium skóra bardzo szybko się starzeje i można zaobserwować taki efekt. Z kremów można spróbować kremiki pod oczy profilaktyka zmarszczek mimicznych 25+.

Gość Młoda pomarszczona
w solarium nigdy nie byłam, takze to na pewno nie od tego. staram sie zdrowo odzywiac, zawsze zmywam makijaz na noc, dbam o cere wiec nie wiem dlaczego to:(

Gość Niebieskooka25
A nie jesteś przypadkiem za bardzo chuda / szczupła/???

Gość dfghgdb
moze zacznij pic duzo wody, nawilzaj sie od srodka, lub tabletki capivit hydro control

Gość Młoda pomarszczona
Pije dużo wody, bo słyszałam o nawilżaniu od środka. Ale jestem chuda, nawet bardzo. Ale nie dlatego, że się odchudzam, czy coś. Po prostu taka jestem. A czy to ma jakieś znaczenie??

Na szczupłych osobach zmarszczki są bardziej widoczne- coś za coś. Te zmarszczki, które masz są na pewno mimiczne. Można kupić w drogeriach specjalne kremy, które ci pomogą. Tylko musi być napisane - NA ZMARSZCZKI MIMICZNE. Te kosmetyki 'wypychają" zmarszczki dzięki czemu są mniej widoczne