Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sianowłosa;-]

jaki ratunek dla zniszczonych włosów...

Polecane posty

Gość Sianowłosa;-]

Macie jakieś sprawdzone,dobre odżywki reperujące włosy suche i zniszczone?Szukam czegos sprawdzonegoco co ratuje wlosy od wewnatrz a nie tylko poprawia ich wyglad na jakis czas.

Gość nic takiego nie ma
trzeba obciac i myc szamopnem familijnym z serii pollena-savona, nie malowac nie prostowac, ewentualnie klascpo myciu odzywke, alelepiej nie bo obciaza wlos.

możesz zrobić sobie maski z różnych olejów, najlatwiej dostepny jest rycynowy, bo kupisz go w kazdej aptece, mozesz go zmieszac z maską: www.splendore.pl/BIOCARE_Silk_Regeneration_Hair_Mask_1000_ml_p4139.html ona bardzo dobrze nawilża i regeneruje zniszczone włosy. wiekszosc poleca wszelkie kosmetyki nie zawierajace silikonow, z tym, ze akurat ja pozytywnie sie o nich nie wypowiem, bo nie przynosily w moim przypadku zadnego rezultatu. kupilam szampon i balsam z biosilku, uzywam juz dluzszy czas tylko tego i wlosy mam miekkie, lsniace i sypkie :) www.splendore.pl/Balsam_wygladzajacy_BIOSILK_p5710.html www.splendore.pl/Szampon_regenerujacy_BIOSILK_p5686.html

Gość klin3
Ja polecam również wypróbowanie szamponów z potrójnej siły ziół, najlepiej czarna rzepa lub pokrzywa.

Gość Suwaczkowata
bio mask