Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makarena83745085

jaki kolor wlosow bedzie mi pasowal?

Polecane posty

Gość Makarena83745085

Witam! Bardzo proszę o rade w doborze koloru wlosów:) Moje naturalne wlosy to średni blond(z jakimim takimi rodawo-zielonymi:Podcieniami,mam piwne oczy,dość ciemną oprawę oczu,cere mam dośc bladą(dlatego co jakiś czas traktuję ją samoopalaczem,żeby nie straszyć:Dtak więc w rezultacie mam odcień hmm..brzoskwiniowy(ale nie pomarańczowy-używam samoopalacza bardzo ostrożnie) Chcę przyciemnić włosy,jaki kolor wg was by do mnie pasowal?Myślę o brązie jak myslicie może być? Bardzo proszę o rady i z góry za wszystkie dziękuję:)

Gość askdhkADKadkahdkdkaw
czekolada z miedzianym/kasztanowym akcentem. albo mahoń. :P

Gość o matko z corka
a co to za kolor "rodawo-zielony" ....?

Gość Makarena83745085
furgonetka:)-wie,że ze zdjeciem bylo by najlepiej ale nie chce na kafe wrzucac swojego zdjęcia..Poza tym teraz jestem w pracy(no..taka praca-dużo wolnego czasu:))i nie mam tu w kompie zdjec

Gość Makarena83745085
o matko z corka-niestety naturalne blondy(nie te jasne)maja to do siebie ze maja sporo zielonego pigmentu,dlatego czasem,w odpowiednim swietle,widać takie paskudne odcienie,czego ja nie cierpie zreszta

Gość o matko z corka
ekstra chodzilo mi raczej o ortografie :/

Gość Makarena83745085
a to literówka była ,w tym "rudawym"

Gość o matko z corka
najlepiej zapytaj kogos z Twojego otoczenia albo uzyj jakiegos programu graficznego i "przemaluj" sobie wlosy. mozesz tez wybrac metode archaiczna czyli wez swoje zdjecie legitymacyjne i przyłoz do niego wlosy wyciete z jakiejs gazety, a najlepiej popros fryzjera zeby dobral Ci idealny odcien

Gość Makarena83745085
o matko z corką-dzięki za ,rade.Skorzystam z tej archaicznej:)Fryzjer jakiś czas temu tak mi dobrał "idealny" dla mnie odcień,że dlugo potem jeszcze plakałam:Dwięc mam uraz Może i racja,że tak z samego opisu to ciężko komuś doradzić. Furgonetka-dzięki za chęci:)