Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poirytowana

Zaparcia-POMOCY!!!

Polecane posty

Mam okropne zaparcia, pomóżcie proszę!!! ;( Mam takie zaparcia, że ani czopki, ani senna ani żadne kefiry, mleko, owoce i warzywa nie pomagają. Próbowałam już wszystkiego i nic... ;( Jadłam suszone śliwki... Jadłam jabłka... Nawet te cholerne czopki na zaparcia mało co mi pomogły. Co mogę jeszcze zrobić? Doradźcie!

Gość niewiem co ci
doradzić ja jadłam jogurty z otrębami pszennymi rano codziennie i jakoś to było;/ lekarka ma powiedziała że nie należy rozleniwiać jelit przez podawanie leków. Ale w twoim przypadku to może idź do lekarza coś ci przepisze i nie jedz czekolad bo po czekoladach jest mega zatwardzenie jak zjesz ich duzo;/

Gość potwierdzam....
2 łyżeczki mielonego siemienia, zalanego wrzątkiem (przyrządzam wieczorem), do tego 2 śliwki drobno krojone suszone, rano to piję, pomoga ale po kilku dniach picia tej mikstury. A........... sok z aloesu kupiony w aptece. Mnie bardzo pomoga, nigdy nie biorę ziół. Tylko, że przy tej kuracji potrzeba wytrwałości, niestety. Nic nie zrobi się szybko. Siemie lniane pomoże po kilku dniach - pamiętaj o tym! Powodzenia..........

Gość aaagnie
Najskuteczniejsza jest kora kruszyny. Moj tata dawno temu mial problemy z zaparciami. Raz ja spozył i do tej pory nie ma problemów z zaparciami :)

Gość potwierdzam....
kora kruszyny to też zioło i niestety niektórym to pomaga, a póżniej organizm przyzwyczaja sie i znów są zaparcia