Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki tam błędny gość

Mam 21 lat, a podoba mi się nastolatka

Polecane posty

Gość Taki tam błędny gość

Mimo że mnie do młodszych dziewczyn NIGDY nie ciągnęło, a już do tyle młodszych całkiem. Ale teraz podoba mi się jedna dziewczyna, ale jest ona ode mnie dużo młodsza, mówiąc wprost zbyt młoda - ma 15 lat. Nie wykonam żadnego kroku, bo nawet traktując ją poważnie i z szacunkiem i tak będę widziany jako ktoś kto wręcz sobie uwiódł małolatę. Ja jej też się podobam, ale nie chcę jej ranić, więc teraz po prostu to ukrócę póki nic się nie stało - czym sobie popularności u niej nie przysporze. Przez to za kilka lat, gdy już różnica wiekowa się zatrze, raczej nie będę miał u niej szans. Błędna sytuacja, musiałem to napisać, a teraz możecie internetowym zwyczajem zacząć po mnie pojeżdżać.

Gość smutna marzycielka
mam podobną sytuację. jestem nastolatką a podoba mi sie chłopak w twoim wieku mniej więcej. strasznie się w nim zabujałam jednak mam wrażenie ze on w ogóle nie zwraca uwagi. Jeśli oboje coś do siebie czujecie to nie traćcie czasu. pogadajcie szcerze. mój problem polega na tym ze on nic pewnie do mnie nie czuje wiec ja na twoim miejscu bym się brała:)

Gość życie to nie baja
ale jakie to uczucie chce zamoczyć pędzla w małolacie, to wszystko, lepiej uważaj bo jak tatuś albo starszy brat zauważy to zrobia ci z dupy jesień średniowiecza

Gość smutna marzycielka
daj jej do zrozumienia ze ci sie podoba. nie patrz na kolegow i inne osoby przed ktorymi mozesz sie krepowac. powiedz jej co czujesz:)

Gość hahahahahahahhaaaaaaa
poczekaj chociaż aż skończy 16 lat bo inaczej prokurator...

Gość smutna marzycielka
kto patry na takie rzeczy. moja znajoma ma 15 lat a chodzi z chlopakiem ktory na ok 21-22 lata. nikt nie patrzy na wiek. byle by sie kochali

Gość życie to nie baja
smutna marzycielka ale jesteś tępa, i co z tego zostawi ją, bo zaczną go kręcić inne albo ona bo jest młoda i będzie chciała wyszalec się, takie związki to strata czasu, koles to jakis pedofil

Gość a może tak ...
dziwna sprawa... przecież to dziecko!!! sądzę że musisz być niedojrzały skoro upatrzyłeś sobie dziewczynkę. Facet który poważnie myśli o życiu szuka poważnego związku z "poważną" kobieta która w przyszłości może zostać matką jego dzieci... przecież do tego raczej wszyscy dążymy?

Dokładnie, poczekaj aż skończy 16 lat. Teraz jest pod ręką prokuratora a różnie może być. Mój narzeczony jest starszy ode mnie o 10 lat, ale spotkaliśmy się jak już byłam powyżej szesnastki:) życzę powodzenia::)

Do hahahahahahahhaaaaaaa: Bzdury, polskie prawo zabrania kontaktów seksualnych z osobami, które nie ukończyły 15-stego roku życia. Jeśli dziewczyna ma 15 lat skończone, to wszystko jest w porządku. Zresztą, z tego co widzę tu i tak nie o seks chodzi. Co do samego tematu się nie wypowiadam, może jedynie tyle by dać na wstrzymanie ze 2 lata. Wbrew temu co wiele osób sądzi, przeciętna 17-latka to już bardzo ukształtowana osoba :P

Gość blady loczek
ale 17 latka to juz stara dupa przy takiej 15tce więc w czym masz problem jak zaraz stuknie jej 18tka :D

Tu macie stosowny paragraf i przestańcie zgrywać biegłych w prawie, gdy jedyny z nim kontakt macie oglądając Annę Marię Wesołowską :D :classic_cool: Art. 200. 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.

Gość blady loczek
tak czy siak 17 lat to juz prawie dorosla osobka nie to co 15tka

Gość życie to nie baja
wyimaginowany kafeterianin musisz byc zajebiscie rozwinięty zeby rozmawiać z 17 na imprezie,

Gość blady loczek
molestowanie mialo byc :D

Powiem Ci, że podczas rozmowy jest bardziej dojrzała od moich niektórych rówieśniczek. Tyle, że to nie laska poznana na wakacjach tylko córka znajomych moich rodziców i boję sie jak to bedzie wyglądało w ich oczach. Kiedyś z5 lat temu ja widziałem ale wtedy miała koszulkę z myszką miki i stara jej gluty wycierała :P

Gość ale jazda...
17 latka z doktoratem.... i jeszcze uwierzę ze faceci zwracają uwagę na inteligencję:P koniec świata!!!!:P:P:P

Gość smutna marzycielka
do życie to nie bajka> jesteś negatywnie do wszystkich nastawiony. mpewni masz kompleksy albo mama cie nie kocha! Po prostu wredny jesteś i tyle. Jak sie kochaja to nawet gó***ane prawo nie nic ma do tego. nie musza współżyć tak od razu. bo miłosc nie polega tylko i wyłącznie na seksie. ja popieram ich moze przyszly zwiazek. nastawiacie go od razu na najgorsze. troche zrozumienia!!!

Skoro ma już15 lat, to wg polskiego prawa możesz z nią być i wcale prokuratora nie będziesz miał na karku. Moim zdaniem, skoro się sobie podobacie, to mogli byście ze sobą być. Jak już ktoś wyżej napisał - ważne, żebyście się kochali.

Gość ale jazda...
smutna marzycielka - to jak się wyraziłaś "gówniane prawo" stworzono dlatego żeby chronić osoby młode i naiwne... jeżeli tego nie pojmujesz to też jesteś niedojrzała i naiwna. :P:P

Gość ale jazda...
po prostu eM.- masz rację, ale sądzę że 15 latka to jeszcze dziecko...

ale jazda... - no wiesz... Trudno nam to osądzić. Nie znamy jej ani nie wiemy jaka jest. Dziś nastolatki szybciej dojrzewają nie tylko fizycznie, ale i psychicznie, emocjonalnie. Nie twierdzę, że wszystkie, ale jednak. Autor ma 21 lat, a do 19 roku życia hormony w mężczyznach buzują i wtedy myślą najbardziej o seksie. Są oczywiście tacy, który do końca życia gonią tylko za seksem, ale po tym, co tu autor napisał widać, że jest to mężczyzna odpowiedzialny i wydaje mi się, że nie skrzywdziłby tej dziewczyny.

Gość smutna marzycielka
popieram popopieram po prostu eM. Widać jest tu ktoś jeszcze kto może zrozumieć. Piszac gó***ane prawo miałam na myśli ze to nie dotyczy związku ale współżycia. nikt nie ma prawa im zabronic sie spotykac bez wzgledu czy ona ma 15, 12 czy 10. jak juz bylo powiedziane dziewczyny szybciej dojrzewaja. a to ile maja lat tylko jest zawsze przeszkoda. bo moze koledzy nie zaakceptuja... beda sie smiac. jesli sie kocha nie powinno ise patrzec na innych!

Gość gosc32
15 lat dziecko ? Sluzbowo bywam czasem w gimnazjach i liceach i MATKO SWINTA jakie tam dupy chodza, oczywiscie nie wszystkie, ale duuzego procentu tych dziewczyn dziecmi bym nie nazwal.