Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki tam błędny gość

Mam 21 lat, a podoba mi się nastolatka

Polecane posty

wyimaginowany kafeterianin zawsze moi koledzy są starsi o 5-9lat i świetnie mi się z nimi rozmawia. Wszystkich poznałam jako 16latka . A co do autora skoro Ci się podoba to w czym rzecz,że koledzy sie będą śmiali? głupota:) 21lat to chłopak który dopiero wkracza w życie dorosłe więc związek z 15latkom może się mu udać. Ważne tez jest jak jej rodzice to odbieraja:)

Gość obserwujacy..............?
mila jak zawsze -------->ales ty brzydka :o jestes rosjanka :o?

Gość ciocia Rózia
z kuli?

Gość Alicja27
A zastanawiałeś się, że dziewczyna się jeszcze uczy, a Ty jej już w głowie mącisz. Nie mam nic na przeciwko, żebyś się spotykał i w lekcjach pomagał, bez żadnych podtekstów miłosnych. Powinieneś jej wybić z głowy amory niech skończy chociaż średnią szkolę i dopiero amory, a nie wcześniej.

Alicja szkołę da się pogodzić(rzadsze spotkania, nauka przy drugiej osobie męczące to na pewno dla niego jest ale daje się radę:)) mam zapier*dziel nie miłosierny w szkole, średnią 4,5 w związku od 2 lat:) sos czyli że masz więcej czy mniej:) na mniej to ok ale więcej bym ci nie dała:) chyba,że inaczej na zdjęciach wychodzisz:)

Co Wy pierdolicie. u mnie na pietrze niedawno zamieszkała rodzinka rodzice + 2 córki. starsza ma 15 prawie 16 lat ale co z tego? 170cm wzrostu, dodatkowo szpila 10cm dupa jak ta lala, cycek wiekszy niż u moich koleżanek, długie blond włosy, czarujący uśmiech. Zamieniłem pare zdań i da się z nią normalnie pogadać. naprawde facet przestaje racjonalnie myślec jak taka rakieta się koło niego kręci. Poza tym niektórzy mówią, że takie młode sa głupie ale co z tego - przecież w mózg sie jej nie pierdoli :D więc może byc pusty. Powiem Wam, że z chęcią bym sobie taką mloda wychowal

Gość kjnkjnk
a 22 lata z 17??

Gość fundusz emerytalny
15 lat jak ma juz kobieta i dowodu osobistego nie ma to juz można ją zaplodnić . . . mo dziadek miał 30 lat, gdy babcie zapłodnił, ktora miała lat 15 właśnie . . .

Gość juz to kiedys przerabialam....
uwazam osobiscie, ze powinienes z nia szczerze porozmawiac z ta dziewczyna. to jest moja rada. przeciez to nie jest powod zebys z nia nie byl. osobiscie kiedys mialam podobna sytuacje.. kiedys bylam 15latka poznalam kolesia co mial 20,roznica wiekowa nam nie przeszkadzala,bylam z nim 3latka(miesiac temu sie rozstalismy) ale jak bedziesz zaczynal ten zwiazek to sie zastanow czy za kilka lat powie ci dziewczyna ze ona chce sie wyszalec a ty bedziesz chcial miec juz rodzinke lub nawet musisz ja poznac czy naprawde dorosla do zwiazku

Gość szklanka wody 22
Ja poznalam mojego faceta jak mialam 15 on 20 co prawda bylismy wtedy ze soba 3 miesiace ale po paru latach wrocilismy do siebie.

Gość crejzi dżejzi
co za problem ja mam 27 lat a moja obecna dziewczyna 16,5 i jest ok. fakt troche glupiutka moze czasem jest ale dorosnie

Gość niebieskooki-blondas nl
Mi się od piątego roku życia podobają nastolatki :P I to się już nie zmieni :D Nie frustruj się ;)

Gość haX
Ja mam 21 lat, jestem z dziewczyną, która ma 15 lat. Mieszkamy 250km od siebie, jest nam dobrze. Spotykamy się tylko kiedy możemy. Kochamy się, moi znajomi dobrze o tym wiedzą. Z częścią znajomych zerwałem kontakt. Ci, na których mi zależało nie widzą w tym problemu. Pewnie, że nie możemy sobie pozwolić na rzeczy, które robią inne pary (tj. ona nie może u mnie spać, ja u niej) ale dajemy radę. Mamy siebie :)

Gość urabura
Mój były ma 30 lat i rzucił mnie dla 16 latki. Wygląda na 20 co najmniej i jest naprawdę piękna. Także różnice wieku nie grają roli i miłość nie wybiera. Choć nienawidzę tych dwoje teraz

Gość wertwwe
Co w tym dziwnego. Ważne żeby miała z 15-16 lat i nie była już dzieckiem.

nie przejmuj się...mój facet ma 35 przeżywa kryzys wieku średniego do tego jest zawodowym dziw... i też się ogląda za nastolatkami...

Gość gość
Powiem ci jedno , idź do niej i zagadaj . Wiek nie ma znaczenia , moim zdaniem , jesli ci się podoba to nie czekaj dopóki stanie sie starsza .

Gość gość
mnie podrywaja mlodsi.

Gość gość
to pedofilia