Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam zrobiccccccc

RELACJA EX- NOWY i jaaaaa

Polecane posty

Gość nie wiem co mam zrobiccccccc

BYlismy ze soba niecale 4 lata. W pewnym momencie stweirdzialam ze on sie nigdy nie zmieni ze juz taki bedzie. zaczelam unikac kontaktu. Pozniej pojawil sie inny, zupelnie jego przeciwieństwo ale doprowadzilo to do mojej destrukcji tylko i wyłącznie. Brakowalo mi kasy bo chodzilam po imprezach, ciagle dla niego chcialam ładnie wygladac itd. ale brnelam dalej, jakbym jakas zgubiona byla. tenz ktorym bylam 4 lata oswiadczyl mi sie i odmowilam, przestraszylam sie. Za to ten z ktorym spotykalam sie tak po prostu, niby sie intereesowal niby para ale ciagle chcial udawac ze tojest takie niezalezne. Az do momentu kiedy pozyczylam kase od mojego bylego na leki bo bylam chora. On zaoferowal sie przyjechac do mnei i mi pomoc w o gole choc bylam tylko silnie przeziebiona ale lezalam w lozku. Moj byly zmienil sie, oferuje mi pomoc, ale chce mnie w zwiazku nie widzi innej ze mna relacji. Wyobrażacie to sobie? co zrobić? Darowac sobei tamtego pana niezaleznego i znowu wskoczyc do rzeki z Moim Ex??? Odpiszcie. BO sama mam wątpliwosci ale widze jak sie stara.

Gość Instant Magic
Ponoć nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Decyzja należy do Ciebie.

Gość daj mu spokój
powinien Cię kopnąć w dupę, a nie leki przywozić.

Gość życie to nie baja
Głupia i naiwna jesteś. Poruchał sobie inne, znudziło mu się, chce się ustabilizować, stwierdził ze z tobą bvło najlepiej więc chce wrócić:):):) nie wszystkim facetom przeszkadza związek z innym

Gość a może tak ...
kieruj się uczuciami... masz szczęście że możesz odwrócić sytuacje sprzed lat:)

Gość powrotttt tematuuutt
czasem tak jest w dlugich zwiazkach.... Pojawia sie ktos inny swiezy ty glupiejesz choc wiem ze nic nie zbuduje z tym nowym takiego jak nrazie oczywiscie spotykanie sie zabawy to hedonista wiecie.... choc mi sie takie zycie spodobalo... to chyba tylko ba krotko mete tak jest... Moj Ex?? Nie jest przystojny jest dobry cieply cuzly.. ma tezswoje wady ale jak kazdy ale wiem ze mi nie odmowi w kazdej syt. i pokazuej ze jestem dla niego wazna.. i jaki z teog wniosek? ze ja sama nie wiem czego chce potrzebuej ciepla nie mam go, ael sama byc nie potrafie... wiec chyba przeprowadzam sei do mojego bylego,,,

Gość powrotttt tematuuutt
ale kreci mnie Seks z moim Ex czy to jest Ex czy to byl wtyedy chlopak bardzo lubie sie z nim kochacie na dopasowanie w lozku nie mamy co narzekac!!! Tamten, Tylko zabawa i z takigeo pkt wychodzi panna musi wszystk oprzy nim robic....;|