Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzik84

Mieszkamy razem, mamy dwa pokoje

Polecane posty

Gość zuzik84

Tak jest najlepiej mamy każde swój pokój zrobiliśmy tak z moim facetem dlatego, że on robi straszny syf. Przychodzi do domu ubrania rzuca gdzie popadnie zamiast łóżka ma materac, strasznie chrapie. Ja też mam pare wad.. I takie rozwiązanie jest najlepsze i tak prawie cały tydzień spie z nim, albo w nocy przechodze i jest ok POLECAM ;]

Gość ciemną nocą na ulicy
aha kogo to obchodzi?

Gość i jineka
Kazdy powinien miec swoj kat, miejsce gdzie moze sie zamknac i ktore jest tylko jego. To ze ludzie sa w zwiazku nie oznacza, ze musza wszedzie i zawsze byc razem. My mamy wspolna sypialnie, ale oprocz niej kazdy ma swoj kat:)

Gość dupa dupa
to po cholere razem mieszkacie

Gość prosze a wrecz blagam
a my razem spimy, mamy kolo siebie biurka i kompy, co ciekawsze rzeczy zaraz sobie pokazujemy, i nam to odpowiada od parunastu lat. a slowo' polecam' jest w takim przypadku tak adekwatne jak zarobienie piescia w nos ;)

Gość zuzik84
chcemy razem mieszkać dobrze nam z tym, ale ja jestem pedantka i nie znosze syfu jaki robi, szybko zasypia i chrapie, a ja sie mecze. A kiedy chce się poprzytulac i cos wiecej to poprostu biore poduszke i ide do niego czasami w srodku nocy wracam z lazienki to sie przy nim klade..

Gość kojuo
Gdyby moj facet chrapal, to niestety nie bylabym w stanie spac z nim w jednym pokoju. 20 lat sluchalam zza zamknietych drzwi zarzynania mojego ojca i to jest koszmar.