Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SpokojneDniIciepło

Kobiety dlaczego tak różnie do tego podchodzicie? od czego to zalezy?

Polecane posty

Gość SpokojneDniIciepło

a mianowicie o robienie laski.. niektóre bez wachania mogą zrobić gosciowi z ktorym poszly do lozka inne maja jakies dziwne zasady, ze tylko z milosci moga loda zrobic itp od czego to kurwa zalezy? juz wiele razy lądowałem w lozku z kobietami i zazwyczaj kiedy chlapalem im minetke to one w ramach rewanzu robily mi loda, ale teraz spotykam sie z panna ktora mowi mi ze na lodzika to ja musze poczekac.. a juz mamy za soba z 10 jebań conajmniej

Gość samira chandra
bo nie każda kobieta byle chujowi chce laske zrobić - dla niektórych taka akcja to już jest kwestia najwyższego fizycznego oddania jaka może być i takie kobiety robią to tylko z osobą którą bardzo kochają

Gość 48 biegow do przodu
to czemu faceci chetnie chlapią minetke??

Gość Bella Twoja Ukochana JedynaJj
bo niektóre nie lubią takiego typu sexu i juz. kazdy lubi sado-macho? Nie. a te co robią z każdym..to po to aby ich nie obgadali, że są słabe. I aby zatrzymac faceta na dłużej.. Miłosc to bezinteresownosc..ty robisz minetkę, ale tak na prawdę po to, aby dostac tego "loda". A ona wie, że jak nie zrobic ci tego "loda" to nastepnym razem nie bedziesz jej robic minetki. Wiec się zmusza! i robi I to jest miłosc? to jest super sex? Nonsens

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hehe 10 jebań mamy za sobą:D :D

Gość SpokojneDniIciepło
Nie robie minetki po to by ona mi zrobila loda minetke robie kobiecie zawsze i wylacznie tylko po to by sprawic jej przyjemnosc ale nie oszukuje, ze mnie troche to wkurwia, ze moja obecna panna taka na "nie" na loda.. i mi tu pierdoli, zebym poczekał... a znajac zycie i tak juz mi loda nie zrobi a co by nie mówic.. lodzik to przyjemna sprawa :)

Gość ja dobrze że nie lubie
minetek, nie musze lodów robić :O

Hehe,dziwna jakaś,w końcu 10 jebań macie już za sobą:D :D

Gość luuuuuu
moj facet to ma fajnie, bo ja minetki nie lubie wiec ma swiety spokoj za to jal lodzika bardzo chetnie...jakbym byla nim to bym sie zesrala ze szczescia chyba:))

Gość powiedzieli co wiedzieli
dziewczyny czemu nie lubicie minetki? przeciez to tak jakby facet powiedzial, ze nie lubi lodzika...

Ja lubię jedno i drugie:)

Gość ja dobrze że nie lubie
to niech mówi, że nie lubi, co za problem? nie lubię bo to jakieś mało hm... higieniczne jest

Gość KamilekSzczecin
swoja droga lubie bardzo kiedy ogladam sobie mecz na fotelu i w tym samym czasie kobieta robi mi loda :)

Ja z moim facetem pół roku byłam i tyle też uprawialiśmy seks i nigdy tego nie zrobiłam:) Dla mnie to już szczegolny rodzaj oddania, zreszta nie jestem gotowa.