Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygnębiona 123

KURKA!! CO SIĘ DZIEJE??

Polecane posty

Gość Przygnębiona 123

Nie wiem czy to pech życiowy, czy coś ze mną jest nie tak. Od kilku iesięcy próbuje się usamodzielnić finansowo, przyszedł czas, kiedy spakowałam manatki i zamieszkałam z narzeczonym. Młodziutka jestem, mam 21 lat. Od stycznia szukam pracy. Zaczęło się od supermarketu jako kasjerka. Zapowiadało się okej, ale mnie oszukali i nie mogłam sobie pozwolić na dalszą pracę w tym miejscu. Później dłuuugo siedziałam w domu, bo nic nie potrafiłam znaleźć. Później był firmowy sklep, w którym po dwóch godzinach rozpętała się gruba afera nie z mojego powodu, ale mi podziękowano i odesłano do domu. Później dostałam ofertę pracy w butiku, a godzinę po telefonie w innym miejscu. Wybrałam to drugie. Po dwóch dniach wszystko się posypało i mimo woli straciłam pracę. dziś zadzwoniono do mnie z innego butiku i zaproszono jutro do pracy. Godzinę temu oddzwoniono i powiedziano,, że niestety ale pracownica postanowiła zostać i sprawa jest nieaktualna. I że będą w kontakcie. Jestem załamana. Potrzebuję pieniędzy, i nie potrafię sobie z tym poradzić. Mam dość życia ;/

Gość to tak jak i ja
tez potrzebuje pieniedzy i tez jestem zalamana ....

Gość Marcin84w
ja zarabiam ale co z tego jak kredyty mam.ciesz sie ze masz narzeczonego.ja musze sobie sam radzić.pzdr

Gość ty wyżej
rozwaliła mnie ta "kurka" w tytule:D:D:D

Gość Pech to pech ;)
A ja pecha nie mam a wręcz przeciwnie, pacę dostałam w super sklepiku, gdzie po tygodniu rządziłąm sama, dziś mam władzę i jestem szczęśliwa, ostatnio wygrałam kino domowe, tydzien temu wycieczkę na dwa tygodnie, żyć nie umierać :D

Gość GaDziNkaaaaa
Ja tesz mam pecha rzucił mnie muj chłopak dzisiaj jestem zaaałaaammmannnaAA ;( Eeehh A Ja TaK Go KoFfaŁam RafAłku WruĆ dO Mnie ProsZę ;((

Gość GaDziNkaaaaa
SooRkii MiałO byĆ ŻuCił :P TempotKa ze MnIeeEe

Gość jak marzenie
faktycznie tepotka z Ciebie