Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja_majeczka_22

brunatne plamienia.

Polecane posty

Gość maja_majeczka_22

Witajcie moj problem polega nastepujaco. w 10TC pojechalam do szpitala z krwawieniami..diagnoza? dziecko ma sie dobrze nic sie nie odkleja..zalecenie? lezec w szpitalu brac luteine..Lezalam i lezalam. Wyszlam. w domu lezalam rownież ograniczalam sie do wc. potem lecialy juz tylko skrzepy i brunatna wydzielina. poszlam w zeszlym tyg do lekarza na kontrol. 12TC usg dzieck osie prwidlowo rozwija, fika skacze. plamienia sa dalej..lekarz pojechal na urlop. pomyslalam ze podejde do innego panstwowo... czy ktoras z was miala tez bruntatne plamienia? ciagle mi sie mowi ze z dzieckiem ok to skad te plamienia??brzuszek nie boli zadnych objawow nie mam.. posze o pomoc.

Gość xcvbnmhg
witaj, moim zdaniem nie powinnas sie stresowac.moze stara krew ci wyplywa?dobrze ze idziesz do lekarza sprawdzic..ja nie mialam takiego czegos.

Gość maja_majeczka_22
prosze doradzcie cos...napewno ktoras tak miala..

niestety nie pocieszę cie ale też nie przerażę! Ja miałam w 3 ciąży takie brunatne plamienia aż do 15 t.c choć brałam duphaston cały ten czas aż 3 razy dziennie ( nawet żywoczerwona krew była) i córeczka zdrowa się urodziła. Niestety 2-ga ciąża była bez plamień do 12 t.c , to był jeden dzień 3 plamki brunatne i..........diagnoza ciąża obumarła

Gość maja_majeczka_22
no tak ale mnie ciagle mowia ze dziecko est bardzo zdrowe zastanawiam sie skad te plamienia...ciesze sie ze nie sa czerwone.

Gość maja_majeczka_22
rita 101 to dziecko ci umarlo w ciagu jednego dnia?? przez pare plamien? musias miec cos nie tak..przeciez gdyby bylo zdrowe i silne i nie byloby krwiakow i odklejajacego sie lozyska to by nie umarlo.

Gość sdfdgfghmnbv
bardzo prosze...

dziecko na pewno było zdrowe ( syn , bo robiłam badania cytogenetyczne na własny koszt) nic mi się nie odklejało , żadnych plamień , skurczy nic............. Z córką od pierwszego dnia ciąży miałam bóle krzyża , bóle brzucha jak na @ , plamienia i ...............córcia zdrowa i duża się urodziła. Ale w tej ostatniej ciąży duphaston brałam aż do 7 miesiąca.......