Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mitas86

seks bez zobowiązań (DISIAJ) POZ ?

Polecane posty

Witam :) tak jak w temacie moje drogie, szukam zdecydowanej kobiety (25-45 lat) z POZNANIA, która wie czego chce, dla której seks to nie 5min zabawy, gdzie jedna ze stron jest zadowolona, a druga jeszcze dobrze się nie rozgrzała, kobiety uwielbiającej robić to długo i namiętnie z młodszym, naprawdę długo, nie przesadzam pisząc te słowa, zresztą będziesz zdecydowana, sama ocenisz :) wkońcu wiesz najlepiej czego chcesz prawda :) no właśnie, jesli nie raz mysłałaś o tym jak to by było fajnie z młodszym, który szaleje w łóżku, a Ty jesteś jego namiętną nauczycielką, i próbujesz go ujeździć to czemu się nie spotkać, i nie zrobić tego o czym oboje marzymy. Po prostu chce czegoś innego zwariowanego i na pewno nie zapomnianego, jeśli masz ochotę i mysliśz podobnie, to cała noc przed nami. TO NIE PROWOKACJA !!! MOJE KONTO NA FACEBOOKU DO POTWIERDZENIA: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000469936064 (napisz na pewno odpisze). OFERTA WAŻNA DZISIAJ, DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY :)

Gość uhuhuhu
ło wydajesz sie byc cute :P

dzięki sama ocenisz :) Ewka_33 jeśli piszesz tak jak myślisz to świetnie, na pewno będzie przyjemnie, potwierdź mi tylko lub ew. zaprzecz :) wkońcu szkoda wieczoru, a można go na-pewno miło spędzić razem... Nie wiem czemu ale dzisiaj na nic innego nie mam większej ochoty.

Gość Julka19x
szkoda że za młoda jestem i sie nie łapię

Gość SamicaPsa
moj sasiad franek mialby ochote zebys wylizal mu owlosiona dupe :)

franek mówisz :) prawie przekonałaś mnie, szkoda tylko że ON nie jest zdecydowaną kobietą w wieku (25-45 lat), pierwsza linijka pierwszy post. Więc na pewno jakoś z frankiem zaradzicie na to, bez urazy :)

Wiesz, ja bym była chętna, gdybyś był ode mnie 10-20 lat starszy, nie miałabym męża, nie miałabym kilkumiesięcznych bliźniąt w łóżeczku. Osobiście seks z młodszym napawa mnie odrazą:o Bez urazy, to tylko moja opinia:)