Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffnsndsm,

Sondaże kłamią!!!!

Polecane posty

Gość gffnsndsm,

Od początku wiadomo że kampanię prezydencką wygra Jarosław Kaczyński. A sondaże w gazetach np. Gazeta Wyborcza ( czytaj GÓWNO PRAWDA), które są objęte cenzurą, której niby nie ma!!!! wskazują wprost przeciwnie!!!

Mi się wydaje, że takie kłamliwe sondaży z jednej strony motywuja ludzi, ktorzy mieli nie glosować, a uważają Kaczyńskiego za mniejsze zło.;)

Gość zboki atakują
Ave kwak!!!!!!!!!! ja też na niego głosuję!!!!!!!! media kłamią!!!!!!!!! to zboczone są małe bronki!!!!!!!!!!

Nie sympatyzuję z żadną ze stron i mam wrażenie, że wygra Komorowski. Chociaż Kaczyński i tak ma dużo większe poparcie niż się spodziewałam.

Gość vbnn
i bardzo dobrze bo ja nigdy nie zamierzam glosowac na tego morderce zwierzat czyli komorowskiego

Gość zboki atakują
precz z Bronkiem i Tusiem!!!!!!! niech żyje Jarek!!!!!!!!!

Gość meszugene
niech żyje niech żyje :D:D 🖐️))

Ale Wy chorzy.Przecież 1 turę i tak Komorowski wygrał...zresztą 2 turę także wygra:-)Prezydent Bronisław Komorowski-jak to dumnie brzmi. A co do Kaczyńskiego-poparcia ''aż'' tak duże bo głosują na niego Ojczulek Dyrektor i jego armia Rydzykantów.

Gość Fafnoście
a gdyby kaczka niby wygrywal w sondazach to byloby w druga strone.....sondaze nie klamia, jest wiecej madrych polakow od kukielek rydzuka i jarka

Gość Fafnoście
gdyby rydzyka nie bylo to kaczka nie mialby zadnego poparcia.....dzieki rydzykowi ma tam jakis swoich paru moherow

Gość zboki atakują
Kaczyński nie jest kukiełką ojca dyrektora za to Komorowski jest Tuska

Gość meszugene
rydzyke tez wypieło sie na kaczke ale czarna mafia agituje dalej, to fakt :classic_cool:🖐️))

Skończcie już pieprzyć za przeproszeniem że Rydzyk, że mohery, że księża Nudne to już

Gość dziczek okrutniczek
To Polska - kraj chrześcijański, a wiarę kojarzą tylko z Rydzykiem.. Dziwne, bo ponoć kraj tak dumny z Papieża Jana Pawła II... Niestety myślę, że wygra Komorowski (lewa noga Tuska)... Choć odwiedzając strony na forach większe poparcie ma Jarek... Trzymam kciuki.

Gość ja myślę..
że w naszym kraju jest tylu idiotów podatnych na pranie mózgów przez TV że może wygrać bronek, przykładem jest głosowanie uciskanego przez sowietów narodu na jaruzela a potem dwa razy na kwacha tak że może być przejebane .

Gość i to mi się podoba....
te wyniki sondażu w TVP1 i TVP2 chyba jedyne prawdziwe:D Soszaglebianka dzięki:)

Gość ja też............
trzymam kciuki za jarka

Gość dziczek okrutniczek
Ja nie kieruje się sondażami a I turą wyborów... Jeszcze reszta bandytów poparła PO ... Co Ci ludzie tak się uwzięli żeby nas zniszczyć...