Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka833

Co kupic Pani przedszkolance?

Polecane posty

Gość kajka833

W srode corka konczy przedszkole, nie chce kupowac kwiatow bo kupujemy jeden wielki bukiet od grupy. Chcialabym kupic cos od siebie ale co dla takiej kobietki?

A dlaczego chcesz jej kupić coś od siebie? Przecież taka jej praca, że Ci dziecko pilnuje, łaski nie robi.

Ja kupiłam świeczkę ozdobną, ale mieszkam w Belgii, tu jest zupełnie inne podejście do dawania prezentów. Ofiarowuje się drobiazgi, w Polsce to chyba nieco inaczej wygląda. A jeszcze dodam kartę z podziękowaniami. Przypomniało mi się, że muszę wypisać.

Kup jej Zbiór pzrepisów prawnych dot. korupcji moze, tylko ładnie zapakuj.

Gość Sanczo_Panczo
filiżankę w ładnym pudełeczku:D

Niech dziecko zrobi laurke i podepnie ją do JEDNEJ rózy.

Gość podoba mi sie pomysł gazi
bo jesli chcesz podziekowac (uwazasz, ze ta przedszkolanka jakos wyjatkowo sie zajmuje Twoim dzieckiem, ma super podejscie itd.) to to bedzie cos przez co poczuje sie dowartosciowana jako nauczyciel bo tak naprawde dziekuje jej dziecko za jej prace a nie rodzic... natomiast jesli Ty chcesz dziekowac w swoim imieniu (a nie dziecka) to kup jej wycieczke zagraniczną...jak korupcja to pelna geba...

Gość teraz się martwicie
i to jest wlaśnie przykład durnej mamusi:P jak się składacie to po co chcesz dać coś osobno? A potem jak się będą czuły inne dzieci i mamy?

Może niech wszystkie dzieci podepna pod bukiet klasowy laurki.

Gość ggvgij
a moze tak ustnie podziekuje anie takie sranie w banie

Gość e55555
myślę,że możesz kupić czekoladki jakieś fajne duże opakowanie,albo jakieś drobiazgi z tych sklepików typu stara mydlarnia,tam pięknie pakują,a każda kobieta z takiego prezentu się powinna ucieszyć:)ja tak zrobiłam w tamtym roku , myślę że prezent był trafiony.nie widzę nic złego w dobrowolnym obdarowaniy małym upomnkiem osoby która cały rok poświęcała swój czas i uwagę naszemu największemu skarbowi:)

Gość Luziowy punk
Kup mocny wojskowy pas do bicia niegrzecznych gówniarzy :D

Zanim zakupisz czekoladki upewnij sie czy kobieta nie ma cukrzycy... Bukiet klasowy i podpisy dzieciaków na kolorowej pocztówce.

Gość teraz się martwicie
jestem mamą przedszkolaczki i wkurza mnie takie zachowanie!!!!! Albo jest składka i jest prezent od wszystkich albo każdy kupuje osobno.

Gość e55555
no u nas akurat żadnej składki nie było..

nic nie musisz! my składaliśmy się na kwiaty i czekoladki, a oprócz tego każdy przyniósł po jednym kwiatku, i dzieci je dawały w swoim imieniu.

Gość teraz się martwicie
tylko jak kupi dziecku kwiatka bez uzgodnienia z innymi rodzicami to innym dzieciom będzie przykro że one nie mają kwiatków

Gość Magda::)))
Oburzają mnie wulgaryzmy jakie można tutaj przeczytać, zastanawiam się cy to faktycznie kobiety pisały, a jeżeli tak to chyba z jakiegoś marginesu, zero jakiejkolwiek kultury nie pojęte!!!! a wracając do tematu, zastanawiam się czy którakolwiek z tych przemądrzałych Pań spędziła w przedszkolu z grupą choć jeden dzień? w przedszkolu u mojej córeczki jest tak, że raz na miesiąc rodzic ma dyżur nie bedę się rozpisywać dlaczego, bo to się mija z celem, ale kiedy wracam po 5 godz. do domu głowa mi pęka, i nie mam się siły ruszać, że już nie wspomnę o tym, że to nie ja dzieciom organizuję zajęcia i jestem na każde wezwanie, co najwyżej odprowadzam do ubikacji podaję kredki plastelinę itp. a co ma powiedzieć przedszkolanka która przez cały czas jest uśmiechnięta, cierpliwa, o każdymz maluchów myśli osobno, i do każdego podchodzi inaczej to typ przedszkola gdzie ukierunkowuje się dzieci rozwija w nich pasje wyrównuje umiejętności etc. a każde dziecko jest inne i potrzebuje innego podejścia. JA np. jestem bardzo wdzięczna przedszkolance bo choć nie zarabia kokosów poświęca całą siebie tym dzieciom, ma tylko jeden miesiąc wolny, bo przez cały lipiec prowadzi niezobowiązujące zajęcia dla chętnych dzieci. ja ppo tygodniu zrezygnowałabym z tej pracy nawet gdyby chcieli płacić 3 tys. a nie 1300 tak jak w tym wypadku. ale jak się jest kurą domową, której mąż nie chce w łóżku dotknąć (bo w pracy ma lepsze towary) siedzi się w garach i majtasach do wyprania i nie ma zielonego pojęcia o tym co się dzieje poza własną kuchnią wypisuje się takie głupoty jakie tu można przeczytać, aż przykro czytać, musicie byc Panie potwornie nieszczęśliwe żal mi was mimo wszystko pozdrawiam i życzę trochę innego spojrzenia na otaczający świat a może by taak dać coś od siebie a nie podchodzić do świata z założeniem że wszystko mi się należy, bo niby dlaczego mnie rodzice uczyli że co się puszcza w świat to do nas wraca i tak jest, więc warto się nad sobą zastanowić...

Gość gość
22:18 Dobrze napisane choc w niektorych momentach dosc mocno.Ja osobiscie nie uwazam,ze to cos zlego.Jezeli ta pani jest naprawde fajna,wzbudza czyjas szczegolna sympatie to mozna tez dac w dowod tej sympatii jakis upominek czy drobnostke od siebie.Zreszta,pieniadze sa autorki a tu co niektore "szczekaja" i oburzaja sie jakby to z ich pieniedzy autorka kupowala ten prezent.Mnie pewnie tez zaraz zjada,ze jestem taka i owaka,ale mam to gdzies.

Gość ewazawszechetniedoradzi
Fajne akcesoria znajdziesz na stronie http://www.ezebra.pl/pol_m_Akcesoria-152.html Do wykonywania doskonałego makijażu oraz pielęgnacji całego ciała, kobietom przydają się różnego rodzaju przybory. Tylko dzięki nim można zadbać o naturalną urodę, a często także zaaplikować niektóre kosmetyki. Fachowe akcesoria do pielęgnacji pomagają też przygotowywać skórę, paznokcie czy włosy do późniejszych zabiegów upiększających. Dzięki ich użyciu zapewnia się więc trwałość tworzonej stylizacji, która może wyglądać efektownie przez długi, długi czas.