Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgfry4y4y

ona zerwałą ze mna,bo spaliła obiad!!

Polecane posty

Gość rtgfry4y4y

Dokladnie tak spalil jej sie obiad..rozplakala sie stwierdzila ze jest beznadziejna i predzej czy pozniej ja zostawie..Teraz jestem zauroczony ale jak mi minie zaczne kalkulowac i ja zostawie a ona nie chce cierpiec Wpadla w histerie po tym obiedzie..Nie odzywa sie juz 3 tydzien nie odbiera telefonow Ona ma 2 lata..Wczesniej zerwala ze mna jak oblala prawko stwierdzila ze jest beznadziejna i bede mial jej dosyc i ze boi sie ze nigdy nie zrobi prawka a wtedy to napewno z nia zerwe wiec woli ona...udalo mi sie jakos do niej wrocic..Ae teraz to juz trwa 3 tydzien

Gość rtgfry4y4y

Gość hiacynata
hahaha,rozbawiłeś mnie tą 2-latką :D

Gość rtgfry4y4y
kuwa....widac malo macie w zyciu powodow do smiechu skoro tak was to rozbawilo:o 4 mi sie nie wybila...ale ciesze sie ze tak wam humor polepszylem:O

widać,że ma jakiś problem ze sobą,nie potrafi podnieść się po swoich potknięciach,próbuje byc we wszystkim dobra,a jesli jej nie wychodzi,tonie potrafi sobie wybaczyć i sądzi ,że inni też jej tego nie wybaczą. Myślę,że jest jej potrzebna rada psychologa,dużo Twojej miłości i cierpliwości,na pewno cierpi teraz bardziej od Ciebie,potrzebuje wsparcia. Odezwij sie do niej,pokaż ,że może na Ciebie liczyć,a Was związek nie będzie przekreślony przez żadną z jej pomyłek