Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała ja ja mała

Niszcący wpływ kłótni...

Polecane posty

Gość mała ja ja mała

Kłotnie z moim chłopakiem mnie niszcza...za chwile zaczy bolec mnie cały środek, wszystkie wnętrzności...żołądek...nerwy w przełyku, bezsennosc, brak apetytu, oslabienie...to mnie wykancza...czuje sie wtedy jak śmiertelnie chora...zaraz kłade sie dfo lóżka bo jest mi słabo... Wiele miesiecy sie nie widzieliśmy . On mieszka we WROCŁAWIU aja na drugim koncu polski..własnie koncze tu szkołe...4 miesiace sie z nim nie widziałam...kłócimy sie coraz czesciej o jakieś pierdoły...a za chwile jedna i druga strona tego żałuje, przepraszamy się, płaczemy...:/ i tak za kazdym razem...ma to sens ? Takie niszczenie siebie ??? mysle ze to rozłąka tak na nas działa bo bardzo za soba tesknimy :(

przepraszamy się, płaczemy...:/ i tak za kazdym razem...ma to sens ? nie nie ma sensu po co ci płaczliwy facet? :D

Gość mała ja ja mała
po kazdej kłótni siadamy i rozmawiamy na spokojnie...jak dwoje poważnych szanujacych sie ludzi. Są obietnice łzy wyrzuty sumienia ...a za 3 dni znowu to samo... Nasze rozmowy sa teraz tylko przez telefon...moze dlatego nie mozemy dojsć do jakichs konkretnych wniosków

Gość aweeeeeeeeeeeee
zastanawiam się czy długo tak zamierzacie mieszkać? Czy w najbliższym czasie bedziecie juz razem?

Związek na odległość często bywa trudny, ale nie niemożliwy, Mam dobrą radę najpierw sprubuj odnaleźć siebie. Idź z nim do Kościoła np. Wiem , ktoś powie to śmieszne...

Gość mała ja ja mała
Można powiedzieć ze w ten poniedziałek (5 lipiec) wyjeżdżam do niego i zamierzamy razem zamieszkać...planujemy to od wielu miesiiecy..ja zaczynam wn jego meiście studia i prace

Gość mała ja ja mała
porpzmawiajmy szczerze - do kościoła...myślałam o tym...bo juz nie wiem co robić..my niszczymy psychicznie siebie nawzajem. Jak sie kłócimy to potrafimy być niezwykle złośliwi :/ potem sobie wybaczamy itd...nonsens

Gość aweeeeeeeeeeeee
a jeszcze bym chciała wiedziec ile macie lat? Ja miałam 22, on 18, dzieliło nas 400km, mieszkalismy tak ponad rok, a teraz w sierpniu mija nam 10 lat razem :)

Gość mała ja ja mała
Ja mam 24 on 29...

Gość Livre__
Znów jeden z bardziej klasycznych trójkątów:Ty,Twój facet i kłótnia. Jak widać,kłótnia rządzi w tym układzie i rozdaje karty,trzyma Was na sznurkach i szarpie w różnych kierunkach.

Gość Livre__
Skoro wraca jak bumerang ,widać trafiła na podatny grunt. Wyłącz się może na jakiś czas z tego układu i skup na sobie. Wyłącznie na sobie i własnym wnętrzu. Uspokój się.

Gość fundusz emerytalny
zmienić chłopaka już najwyższy czas!

Każda syt jest inna. Myślę, że Twój chłopak jest niedojrzały emocjonalnie do stałego związku. Żyć chwilą obecną a później zobaczymy co będzie to trochę nierozsądne. Ja osobiście bałabym się żyć pod jednym dachem z facetem, który za chwilę może zmienić humor.