Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aglk

TAN SPRAY- CO O NIM SADZICIE? JAKIE SA EFEKTY PO?

Polecane posty

ZASTANAWIAM SIE NAD TAN SPREYEM ALE NIE WIEM CZY WARTO? JAKIE SA EFEKTY I CZY PO NIE WYCHODZA PLAMY JAK PO SAMOOPALACZU?

tan spray to plyn w rozpylaczu ktorym kosmetyczka w gabinecie spryakuje cale cialo a po godzinie wychodzi opalenizna jakby ktos nie wiedzial. no wiec probowal ktos;)

Gość czyli tzw opalanie natryskowe
ja byłam pare razy i byłam zawsze zadowolona, nie wiem skad jesteś, ale jakby co to w wlkp moge polecic fajny gabinet

ja niestety nie jestem z wielkopolski. a jak dlugo byl widozcny efekt i czy po jakims czasie nie mialas plam?

Gość la'perlaaaa
Sama zakupilam sobie profesjonalny sprzet dol opalania natryskowego... w prawdzie kosztowalo mnie to ok 2 tys,ale jezeli co 2 tyg mialabym wydawac po 100zl i tak dobrze na tym wyszlam.. opala mnie narzeczony... wystarczyl krotki kurs na necie i po temacie... co do utrzymania opalenizny po tyg sie zmywa... zadnych cudow nie ma,ze nieby ma sie utrzymywac 2,czy 3 tyg... i nie jest to opinia jedynie po opalaniu w domu.. tak samo bylo po wizycie u kosmetyczki... zeby podtrzymac efekt mozna sie smarowac balsamem brazujacym... generalnie jestem zadowolona ,bo mam mozliwosc opalania sie nawet 2 razy w tyg i efekt jest ok... ale jezeli ktos ma zamiar robic to raz na miesiac i liczy na to,ze przez 30 dni bedzie brazowiutki to NIESTETY... nie ma takiej mozliwosci...co do plam... jezeli plyn zostanie rownomiernie nalozony i na golasa przez jakies 4 h pobiegamy po domku.. bedzie ok... opalenizna pojawia sie odrazu,z tym ze po kapieli 70% znika