Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmowa

Kelnerka-Rozmowa

Polecane posty

Gość rozmowa

Mam rozmowę do pracy na stanowisko kelnerki. I niewiem Jak mam się ubrać w taki gorący dzień. Dodam, ze to nie jest restauracja w centrum miasta tylko na obrzeżach

idź normalnie ubrana! ubiegasz się o stanowisko kelnerki a nie asystentki dyrektora:-) po prostu wyglądaj delikatnie i kobieco, ponieważ kelnerka powinna być atrakcyjna a nie wyzywająca!!

Gość rozmowa
Oki. A moze był ktos na rozmowie na stanowisku kelnerki? Bo chciałabym mniej więcej wiedzieć o co mogą pytać.

Gość rozmowa
????????????????????

Gość iwonkka22
ja byłam..nie pytają o nic sczególnego..czy pracowałaś na tym stanowisku,czy jesteś dyspozycyjna,i jak długo chcesz pracowac..pozniej idzie sie na jeden dzien probny,i w sumie wtedy stwierdzają czy sie nadajesz..

Gość dsflkfdjjfdlj
zaloz miniowe bze gaci. Zrob laskie i bedzie git.

Jestem kierownikem takiego lokalu i cenie sobie to gdy dziewczyna przychodzi elegnacko ubrana na rozmowę kwalifikacyjną .Swiadczy to o je stosunku do pracy ...o tym ,że myśli o pracy poważnie a nie ,żę przypadkiem wpadła wracając z siłowni

Gość hrabina von klozet
ja rekrutuje ludzi do restauracji i zwracam uwage jaki maja stosunek do klienta, czy lubia prace z ludzmi, i czy nie sa pazerne....nigdy nie wezme laski do pracy, ktora sie na poczatku rozmowy pyta o zarobki i czy napiwki duze....zwracam tez uwage na paznokcie bo zadbane paznokcie to atut dobrej kelnerki, poza tym usmiech! jesli bedziesz wygladac na pogodna i radosna osobe to juz 70% sukcesu! latania z talerzami mozna sie nauczyc, ale szczerego usmiechu niestety nie

Gość rozmowa
Dziękuje wszystkim za odpowiedź :)