Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna wazelina

palcówka nie tylko dla kobiet

Polecane posty

Gość panna wazelina

Ponoć jest równouprawnienie kobiet , nasi mężczyżni chcą nas zapinać w każdą dziurkę ale jak my wspomnimy o masażu JEGO dziurki to jest wielkie oburzenie i teksty w stylu "nie jestem cwelem " i takie tam podobne. Przeż jest to dla nich bardzo przyjemne i podniecające, wiem to doskonale bo teraz mam partnera otwartego na rózne nowości i szczeże bez żadnej pruderi rozmawiamy na takie tematy "tabu". Lubię brać i dawać przyjemność tylko dla czego jest tak mało odważnych chłopaków? Was koleżanki też namawiam na takie zabawy z swoimi meżczyznami dodaje to pikanteri a fakt że twój chłopak oddał ci się cały i zaufał tobie całkowicie jest wspaniały. P.S W trakcie takiego masażu orgazmy mają niesamowite i proszą o więcej.

Gość panna wazelina
A co Cię interesuje?

Gość panna wazelina
Chyba mam spore doświadczenie ,z moim chłopakiem robimy takie żeczy już trochę czasu

Gość panna wazelina
Nie narzeka.Sprubój nakłonić swoją dziewczyne "jak masz" na takie zabawy

Gość dobre piwko nigdy nie jest złe
Błędy jej wybaczmy, otwarta z niej babka. Moja dziewczyna też długo mnie namawiała na takie zabawy i się zgodziłem. Teraz sam proszę o taki masaż. Tak jak napisała PANNA WAZELINA orgazmy są niesamowite a świetne jest to że po orgażmie przez masaż prostaty nadal mam ochotę na sex i jestem cały czas twardy jak kamień.

jest pomieszanie pojęć pedał to facet dla faceta natomiast kobieta masująca prostatę nie ma nic wspólnego z poniżeniem bycia ciotą . jeżeli partnerka jest chętna na taki masaż to sama przyjemność dla faceta bo prostata jest odpowiedzialna za ilość spermy bo ona ją wydziela i masowanie jej od strony odbytu sprawia przyjemność facetowi

Gość sfsdgrr
nawet nie wyobrazam sobie jak namowic do takiego czegos mojego chlopaka. nie umialabym nawet.

Zgadzam się z DOBRYM DORADCĄ . Jestem w100% hetero a gadanie że tylko pedał zgodziłby się na taki masaż to brednie. Masaż prostaty jest przyjemny i doprowadza do ejakulacji to fakt ale też jest to profilaktyka przeciw chorobą i rakiem prostaty.

Zgadzam się z DOBRYM DORADCĄ . Jestem w100% hetero a gadanie że tylko pedał zgodziłby się na taki masaż to brednie. Masaż prostaty jest przyjemny i doprowadza do ejakulacji to fakt ale też jest to profilaktyka przeciw chorobą i rakiem prostaty.

Gość czyli zabawa w grotę nestle?
a już sie oświadczał czy jeszcze nie? :D:D

Gość Syn_biskupa
To normalny Rimming i niem ma tu nic homoseksualizmu. Dla kobiet które chcą spróbować i przekonać swojego partnera do takich zabaw proponuję zacząć od kakaowego loda (wszyscy faceci to lubią a ci co nie chcą po prostu jeszcze tego nie próbowali)

Gość Się nie zgadzam
Rimming to trochę co innego niż wkładanie palców do tyłka.

Gość dobrze że moj facet nie
ma takich zapędów i nie pozwala sobie grzebać w tyłku, od razu straciłby w moich oczach na męskości, gdyby takie coś zaproponował.

Gość Się nie zgadzam
Szkoda, że masz taki zamknięty umysł.

Gość dobrze że moj facet nie
Ale my nie musimy sobie w odbytach grzebać, żeby było nam wspaniale w łózku, więc o co chodzi ? Jeden lubi tak, drugi inaczej i nie ma w tym żadnego zacofania. Ja nie mam nic do ludzi, preferujących tego typu zabawy. Wyraziłam tylko swoje zdanie.

ja tam z facetem nigdy bym niechciał mieć nic wspolnego z ale jak miałem uprawiać sex analny ze swoją kobietą mówiła że ją będzie boleć powiedziała ze może ona mi wsadzi wibrator żebym zobaczył jak to jest no i tak zrobiliśmy było super niesamowite wrażenie i wcale nic nie boli teraz czasem jak nas najdzie to sobie wzajemnie robimy dobrze wibratorami możemy tak się zabawiać godzinami ona teraz wkłada mi nawet całą dłoń od tego można się poprostu uzależnić najważniejsze aby się dobrze przygotować jest to niesamowite uwielbiam lizać jej ciasną dzurkę i wkladać jej język do tyłeczka ona też mi się rewanżuje tym samym więc radzę wam spróbować jest super a takie piepszenie że to jest przejaw pedalstwa jest wyssane z palca bo mnie faceci wogóle nie pociągają a moja kobieta może mi robić wszystko

Gość krnabrny jelen
Mylisz sie autorko-ja baardzo lubie jak dziewczyna /kobieta rznie mnie dildo.Baaardzo lubie i nie ma to najmniejszej czesci wspolnej z pedalstwem.Przeciez to dotyczy ukladu obu plci a nie pedalow.Oczywiscie pedalce zaraz sie tu zleca i beda wciskac swoje kity-jak mysle.Naprawde jest az niewiarygodne to ze pedally mysla ze kazdy facet lubi pedalstwo tylko sie wstydzi przyznac.To jest tak niewiarygodne ze brak na to slow a jednak pedaly tak mysla.Oni nie potrafia zrozumiec ze facet normalny brzydzi sie nawet wspomnieniem o jakichs kontaktach z drugim facetem a lubi dildo.To dla nich niepojete a jednak tak jest.Ja to uwielbiam.Lubie byc dosc ostro brany nawet przez kilka Pan.

Gość fvb fbgthjnuh
takie zabawy ujmują z męskości matko gdzie się podziali prawdziwi faceci?