Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdgrr

jego przeżycia

Polecane posty

Gość sfsdgrr

robiłam chłopakowi loda i niby mówił że było okej i bardzo dobrze ale powiedział też żę mogłam robić wolniej i wogole nie wiem czy mu sprawiłam przyjemność. a jak facet ma wytrysk to znaczy że mu dobrze było , no nie?.

Gość trgfgf
to zalezy po jakim czasie ma wytrysk . JEsli po 30 sekundach od rozpoczecia stymulacji to niezbyt dobrze . JAk sama wiesz 30 sekund przyjemnosci to raczej troche krotko

Gość trgfgf
podpowiem ci ze najlepsze wytryski sa w okolicach 5-10 minuty or rozpoczecia robienia loda .

Gość sfsdgrr
no raczej szybko to było ale się nie dziwie bo byl już wczesniej ostro podniecony.

Gość sfsdgrr
a wogole robi chłopakowi różnice czy robi się z połykiem czy nie?

Gość trgfgf
a jak facet ma wytrysk to znaczy że mu dobrze było , no nie?. niekoniecznie . PRzeczytaj posty wyzej . Wytrysk szybki to zadna przyjemnosc - tak jakby ktos zjadl tabliczke czekolady w ciagu 30 sekund . Nic ciekawego . Lepiej sie delektowac dluzej czekoladą niz zjesc ja od razu .

Gość sfsdgrr
czyli jakbym robiła wolniej to by lepiej było.. sory ja mało doswiadczona jestem..

Gość sfsdgrr
najgorzej bym chyba zrobiła gdybym niedokończyła i zostawiła przed wytryskiem, prawda?

Gość trgfgf
czyli jakbym robiła wolniej to by lepiej było w wiekszosci tak , ale nie zawsze . JEsli wczesniej był mocno rozbudzony na przyklad uprawialiscie seks , ktory chcesz skonczyc lodem , to wskazane jest zrobic to szybko Gdy facet nie jest pobudzony to : Loda robi sie najpiew powoli , a przy koncu przez ostatnie 2 minuty przyspieszasz tempo .

Gość sfsdgrr
też jej nie lubie ;/ tylko własnie chodiz o to że ja musze połknąć żeby nie pobrudzić niczego. bo przeciez w połowie go nie zostawie..

jakto MUSISZ polknac jak my zabawiamy sie w samochodzie to ja przykladam chusteczke jak ma wytrysk ;) i nie polykam a nic sie nie poprudzi jak robie lodzika w domu bo pozwalam mu spuscic sie na moje piersi i tez jest zadowolony

Gość sfsdgrr
nie no to ja po wytrysku trzymałam w buzi jeszcze z kilkadziesiat sekund bo nie wiedziałam czy juz koniec

Gość trgfgf
a wogole robi chłopakowi różnice czy robi się z połykiem czy nie? wieksza roznica jest miedz stymulacją ręczną a oralną niz miedzy połykaniem a wypluwaniem POlykanie czy wypluwanie to w praktyce ta sama stymulacja - oralna . Czy polkniesz czy wyplujesz nie ma to wplyw na doznania fizyczne . Jesli juz to psychiczne .

Gość trgfgf
nie no to ja po wytrysku trzymałam w buzi jeszcze z kilkadziesiat sekund bo nie wiedziałam czy juz koniec i dobrze zrobiłas .

Gość sfsdgrr
ale potem do końca dnia było mi nie dobrze. nie nawidze tego smaku..

Gość trgfgf
loda mozesz robic rowniez z uzyciem rak zoladz masz w ustach a reka pobudzasz trzon albo bez rak jedynie samymi ustami .

Gość sfsdgrr
ja robiłam z ręką..

Gość trgfgf
moze twoj facet pali . Rowniez na poprawe smaku podobno dobre sa ananasy z puszki . Sperma jest bezsmakowa albo lekko słona i nie ma intenstwnego smaku . RAzej jak lekko słony jogurt smakuje

Gość sfsdgrr
pali dużo.

mi to juz nawet nie chodzi o smak ale o sam fakt ze jest to cos takiego cieplego... fuj.... poza tym moj facet lubi jesc baaardzo ostaro a to niestety zmienia smak spermy

Gość sfsdgrr
ma ostry, bardzo słony smak. fakt , było jej mało wczoraj ale strasznie mi było niedobrze. czy papierosy mają na to wpływ?

Gość sfsdgrr
taa mój też je bardzo ostre potrawy czesto

Gość trgfgf
ale o sam fakt ze jest to cos takiego cieplego.. dokładnie tak odnosi sie wrazenie ciepła , a nie smaku . Byc moze na zimno smak jest bardziej odczuwalny .