Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolalola1000

gołabki... inaczej

Polecane posty

Gość kolalola1000

robił ktoś te gołąbki?? ja mam saszetke z winiary , wie ktoś czy na początku dodaje sie surowego ryżu czy już ugotowanego?? pomocy ;(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dsdasdasd
do normlanych gołabków róznie daja, ja zawsze daje ugotowanego ryzu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kolalola1000
dziekuje Wam :* mam nadzieję że będzie dobre :*

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość badz ostrozna.................
mozna robic i z surowegi i z gotowanego. te z surowego trzeba dluzej dusic. ja robie bez saszetek. swoj sos pomidorowy taki jak do zawijanych golabkow. smaze na patelni, ukladam w brytfance , zalewam zadkim sosem i dusze w piekarniku. potem robie sos gesciejszy bo tamten zadki wchlona golabki. pychota.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kolalola1000
tylko po jaka cholere to sie pozniej zalewa wrzątkiem na 10 min :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kolalola1000
następnym razem tak zrobię :) bez tej głupiej saszetki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ale jest tez przepis na te golobki bez knora czy winiary....zawsze to mniej chemi, ostatnio nawet je robilam PYSZNE wyszly

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość badz ostrozna.................
a po co wam jakies saszetki? to juz zwyklego sosu nie umiecie zrobic? ja robie zasmazke, dolewam do niej wode wymieszana z kucharkiem,lub kostka rosolowa, przyprawami i koncentratem pomidorowym i odrobina smietany. gotuje . w zaleznosci jaki ma byc gesty dodaje mniej lub wiecej wody. doprawiam pieprzem i czosnkiem i majerankiem. pycha.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość badz ostrozna.................
golabki bez zawijania robilam juz dawno. przepis znalazlam w takich malych ksiazeczkach z przepisami za 90 gr. "przyslij przepis". fajne, sprawdzone i tanie dania.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×