Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalna_ja

Masturbacja?

Polecane posty

Nie wiem jak to nazwać.. masturbacja.. może co innego. Ale ostatnio "masturbowałam" mojego chłopaka. Przez bokserki bo rodzice byli w pokoju obok a poza tym nie chciałam mieć mokrej ręki... Jakoś mi tak dziwnie było. Powiedział mi, że miał największy orgazm w ciągu swojego całego zycia a nie jest prawiczkiem. Co ja takiego zrobiłam ? I dośc długo dochodził? Co myślicie o tym jakbym zrobiła to bez bokserek. (dodam, że troche mi pozniej smierdzialy rece)

Gość kkkkkkkkkkkk
hahahha normalna? nie powiedzialabym.

Gość stahu
dziwna jestes

Gość kkkkkkkkkkkk
no nie rozumiem o co ci chodzi teraz?. ja tam lubie pieścic mojego chłopaka. i nie będziesz miała odrazu mokrych rąk bo nie doprowadzi go to napewno do orgazmu jak ebdziesz lekko go masowac. albo pogadaj z chlopakiem niech ci powie jak bedzie dochodzil to przestaniesz i po sprawie. co to za przyjemnosc przez spodnie..

Nie przez spodnie a przez bokserki. I właśnie chcialam żeby doszedł... Ale nie chciałam żeby mi się po ręce sperma lała...

Gość kkkkkkkkkkkk
to lepiej żeby miał mokro w bokserkach?

Gość kkkkkkkkkkkk
było mu zrobic loda to bys rączek nie pobrudziła.

Odrazu poszedł przebrać... No ale jak dla mnie lepiej żeby miał mokre bokserki a nie żbeym ja miała mokre ręce.. Bo co niby zrobie "ej sory, ide umyć ręce bo się spuściłeś na mnie" ? głupio mi trochę..

była taka sytuacja że sie bardzo podniecił a ty mu ulżyłaś w tym Problem tylko w tym że robisz z niego egoistę a po kilku latach stwierdzisz że twój mąż jest samolubem i nie zajmuje się tobą.To nie jest petting bo polega on na wzajemnej masturbacji

Gość stahu
normalna ja co ty kombinujesz to nastepnym razem moze ubierz rekawiczki

Gość kkkkkkkkkkkk
ale chyab to normalne że cie pobrudzi i dla niego tez to normalne powinno być. wystarczy chusteczka i jakos dasz rade. robisz z tego jakiś wielki problem. masakra.

czemu miałam darować? Odrzuca mnie brzydki zapach... A tak chciałabym mu zrobić dobrze i żeby dla mnie to było miłe.. Widze, że nikt mi nie pomoże..

dobry doradca czemu egoistę? To ja zaczęłam mu robić dobrze... ale on chce się odwdzięczyć tym samym.. Bardzo tego chce...

Gość kkkkkkkkkkkk
ale w czym my ci mamy pomoc? to idziesz do łązienki i myjesz ręce. różne zapachy się wydziela podczas podniecenia.

Gość yy no przepraszam
a to takie dziwne ze po tym poszlabys umyc ręce :o ktos wyzej mial racje - wakacje ruszyly pelna parą :D

Gość Ręka Ci śmierdziała, bo
Ręka Ci śmierdziała, bo on pali marihuanę :classic_cool:

Gość soap
kobieto, wlasciwie to jaki ty masz problem, bo nie bardzo rozumiem? :D

A on jest doświadczony, bo? Od 12 roku życia wali konia?

Gość kkkkkkkkkkkk
no przeciez to normalne ze po takim czyms sie rece myje. a poza tym tak, wakacje. pozdrawiam gimnazjalistow ;/

Zdałaś do liceum? Gratulacje! :classic_cool:

Gość kkkkkkkkkkkk
ale jaki ty masz problem? bo ja nie widze żadnego. wyraź się jasno to może pomożemy

czemu egoista ??? Dlatego że faceci mają inny mechanizm seksualny Jeżeli go nie nauczysz tego że ty tez masz potrzeby rozładowania napięcia seksualnego to on będzie uważał że sama przyjemność wytrysku u niego jest orgazmem u ciebie i gdy po pewnym czasie zaczniesz sie domagać czegoś więcej on będzie wolał sobie zwalić niż zając się tobą