Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiśnia na torciku

Dziewczyny! Dlaczego bzykacie się bez zabezpieczenia a potem lamentujecie?

Polecane posty

Gość wiśnia na torciku

Mam już dwadzieścia-parę lat na karku, z facetem kocham się nie od wczoraj, ale jeszcze nigdy w życiu nie zdarzyło mi się kochać bez zabezpieczenia! Chciałabym się dowiedzieć czemu tak wiele panien robi to bez żadnego zabezpieczenia i co stoi na przeszkodzie by zastosować jakiś środek antykoncepcyjny?

Gość wiśnia na torciku
moje zabezpieczenie z facetem polega na tym ze gdy on juz dochodzi jak jest w pochwie to biore go do ust i polykam sperme

Gość wiśnia na torciku
Doskonale podszywaczu, skąd wiedziałeś, podglądałes? :classic_cool:

juz zakładałam taki etmat...szkoda sobei jezyk strzepić. i tak przynajmniej raz dziennie pojawi się temat "kochałam sie bez zabezpieczenia, czy moge byc w ciązy". geny tych imbecylowatych idiotek powinny być usuniete z puli...bez kitu,kraj debili

Gość jgdcjyfjhfc
ja zawsze się zabezpieczałam tak jak ty dla mnie to zawsze bylo ważne ,ale po 7 latach związku juz nie mam tej potrzeby jak bedzie to bedzie chcemy dziecko i tyle dobrze,że się zabezpieczasz i myslisz ile jest takich co nie myslą i bawia dzieci jako nastolatki

hmm...ja juz mam dziecko a z obecnym partnerem zabezpieczam sie tak samo ;D

Gość owłosiona noga;p
ja z moim facetem sie nie zabezpieczamy - stosunek przerywany- ale tylko dla tego że jak bedzie dziecko to sie nie załamiemy a wrecz przeciwnie. tez nie rozumiem dziewczyn które najpierw biora sie za sex a póżniej lamentują. trzeba miec świadomośc żę ta przyjemność konczy sie często poniesieniem konsekfencji.

Nie no, oczywiście, jeśli ktoś się stara o dziecko to normalna sprawa, że nie zabezpiecza się ;) Ale dziwi mnie to, że dla dziewczyn ciąża jest największym niebezpieczeństwem i lękiem a i tak dają dupy bez żadnego zabezpieczenia. Artefakt, masz racje, to zwykłe idiotki. Ale zastanawiam się co nimi kieruje, dlaczego nie mogą się zabezpieczyc? Co w tym trudnego?

Gość chrzanisz glupoty
ja sie nigdy nie zabezpieczalam i nie mam zamiaru! Moj facet nie lubi gum a ja nie chce brac tabletek czy czegos innego. Poza tym gdybysmy wpadli to bardzo fajnie bo juz czas miec dzidka:-) A jesli bedziemy juz miec ich tyle ile chcemy wtedy mamy czas myslec o zabezpieczeniu!

Gość evikasek
a my kochamy się bez zabezpieczenia ale chcemy miec dzidziusia:) wkurvia mnie tylko jedno jak laski piszą...że zaszły wciązy lub wpadły jak to sie robi?:o Czasami nie pojmuje nie chcą a zachodzą chcą a nie zachodzą ehhh:o

O matko boska Częstochowska... :O Widzę, że niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem :O Chodzi mi TYLKO I WYŁĄCZNIE o dziewczyny, które pod żadnym pozorem nie chcą mieć dziecka, a i tak nie używają zabezpieczen. Jak Wy chcecie mieć "dzidka", cokolwiek to znaczy, to droga wolna, chyba normalne że nie będziecie tego robić w gumce...

Gość nie chcąca nigdy
tez nie rozumiem tych kobiet....przeciez teraz to wszedzie się kupi gumki,więc nie rozumiem jak to mozna sie nie zabezpieczac....ja nie chcę dzieci i NIGDY bym nie zrobiła tego bez zabezpieczenia mimo ze jestem mężatką

Gość evikasek
:o a co własnego zdania wyrazić nie można widzę że tamta posiada szeroko okrojone ramy tematyczne:o Nara!

Gość chrzanisz glupoty
"chciec' a "wpasc" to roznica........ a co cie zreszta obchodza jakies laski ktore zachodza w ciaze??! niech zachodza! .....jest niz przeciez:D

No więc jednak niektórzy jeszcze myślą :) Mnie i tak najbardziej bawi moja koleżanka, która ciągle mi mówi, że w życiu nie zdecydowałaby się na tabletki bo bałaby się, że zajdzie w ciążę (bo przecież nie ma wtedy "zapory" między nasieniem a wnętrzem kobiety). Tylko, ze ja od 3 lat nie muszę się martwić ciążą, a ona co miesiąc panikuje i robi test ciążowy :D

Gość chrzanisz glupoty
Idiotka jestes ty ze zakladasz takie durne topiki! nie masz co robic tylko zastanawiac sie dlaczego ktos kocha sie z zabezpieczeniem lub bez? kazda jedna wypowiedz komentujesz....a po co?....nikt nie moze powiedziec co mysli bo zaraz kogos obrazasz......jestes stuknieta! wspolczuje otoczeniu.....ze musi przebywac z idiotami.......

Jaki bulwers od razu :D Tak, lubię się w życiu zastanawiać nad różnymi rzeczami, a głównie nad zachowaniem ludzi- to też wynika z mojej profesji :P Dla mnie jest to po prostu interesujące, dziwne, że ludzie, którzy doskonale zdają sobie sprawę z tego, że seks bez zabezpieczenia może skutkować ciążą i tak to robią... To tak, jakby zjadać codziennie dużą pizzę na kolację, a po miesiącu dziwić się i płakać, że waga pokazuje kilka kilogramów więcej :O

wiśnia z tą pizzą to zbyt abstrakcyjne jak na kafe:D inaczej... to jakby jebnąć sie z calej siły młotkiem w palec i sie dziwić że boli pisałam już tu kiedyś, ze według cbosu 20% Polaków nei zna podstawowych środków antykoncepcyjnych

Gość nie wiem co za jedna
tam wyzej pisala,ze chlopak nie lubi gum a i ona nie ma zamiaru sie zabezpieczac,no ok,mozna sie nie zabezpieczac chcacy miec dziecko,ale do kurwy nedzy,to ile tych dzieciorow bedzicie miec skoro zadne z was nie chce sie zabezpieczac? Ktos tu prawde napial,ze idiotyzm az bije od co niektorych dziewuch.

Haha, dobre porównanie z tym młotkiem :D Mi kiedyś koleżanka powiedziała, że czasem kocha się bez zabezpieczenia, bo "przecież jak robi się tak namiętnie to kto by myslał albo rozmawiał o gumkach". No tak, przecież to tak psuje romantyczną atmosferę! Ale czy bardziej niż niepożądane dwie kreski na teście?

też słyszałam takie farmazony, jedna moja koelżanka twierdziła, ze jakby facet w trakcie zaczął zakładać gumke to by jej wogóle ochota przeszła...no cóz, w średniowieczu to nawet takie piżamki z otworkami były, coby zanadto nie grzeszyć przy seksie...

Gość gość
jak dotychczas to żadna nie chciała żebym zakładał gumkę sam muszę o tym myśleć a ostatnio to nawet była zawiedziona że założyłem. A znaliśmy się tydzień. Kobiety co się z wami dzieje, Wcześniej bzykałem się z mężatką i jak poszedłem po gumkę to wołała żebym nie zakładał albo chociaż na chwilkę wszedł bez gumki. W ciągu 5 lat to już czwarta tak chce

Gość wawik
kurde gumka nie zabezpiecza tylko przed dziećmi ale przed wieloma chorobami !! ja jako facet nie wyobrażam sobie seksu bez gumy! chyba że z kobietą z która jestem od lat i jestem jej w 100% pewien...jak czasem słyszę że dziewczyan idzie z facetem do łózka i po paru dniach znajomości i seks bez gumki..to obym nigdy nie spotkał takiej głupiej kobiety. Amen